• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Dosyayı "Birlikte Aç" sorunu

Slm.
Bugün bir Excel dosyası açmak istedim ama o an dalgındım nereden başladım o tercihe kadar nereden geldim bilemiyorum, "Birlikte aç" Excel işaretledim sanıyorum demekti Access'i işaretlemişim. Masa üstündeki tüm Excel dosyalarım Access olarak duruyordu. Þimdi hepsi birbirine girdi.
Dairede de aynı sorunu yaşadı arkadaşım. Onun dosyası hiç açmıyor. İnternet dosyası ya da linki gibi bir "e" simgesi var ve açılmıyor.
Düzeltmek için nasıl bir yol izleyebilirim?

slm.
Yaptığınız işin aynısını. Excel olduğunu bildiğiniz dosyayı sağ tıklayıp menüden birlikte açı, oradan "Program Seç" , Listeden exceli seçin ve alttaki " bu tür dosyaları açmak için her zaman seçili...." kutusunu işaretleyip tamam deyin.

Sn. danersin.

Dediğiniz şekilde defalarca yaptım ama " bu tür dosyaları açmak için her zaman seçili...." kutusunu işaretlemiyordum.
Sorunum çözüldü. Çok teşekkürler.

Dosyanın ismi üzerinde üst ok tuşunu basılı tutarak ve mousenin sağ tuşuna basarsanız birlikte aç seçeneği karşınıza çıkacaktır.

Sn.Leventm!
Dairedeki arkadaşın dosyasına sağ klik yaptığımda "Birlikte Aç" çıkmıyordu, onu yazmayı unutmuşum, yarın onu da çözmüş olurum.
Çok teşekkürler.

mrhaba;
dosya üzerine shift+ sağ tık yapınca cıkar :hey:
win 98 de böyle

Geri