- Excel Vers. ve Dili
- Office 365 (Türkçe)
Excelde yenimiçıktı bu sistem dosyanın logosunun üstünde soru işareti gösteriyor. Nedenki.Hatamı başka birşeymi.
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Excelde yenimiçıktı bu sistem dosyanın logosunun üstünde soru işareti gösteriyor. Nedenki.Hatamı başka birşeymi.
Evet soruyu gönderdikten sonra farkına vardım. Ama şöyle bir soru sorayım ozaman size. Şuan kullandıklarım dosyaların çoğunda makro kullanılmaktadır. Neden onlarda soru işareti vermedi. Neden dosya uzantısı xlsm olmadığı için değilmi.Benim kullandıklarım xls uzantılı ve makroludur.Merhaba
Bu soru bana lise yıllarımı hatırlattı.
Lise 2. sınıf matematik müfredatında kompleks sayılar vardır.
Bir ders sonunda yarınki matematik sınavı için hoca hatırlatma yaparken, arkadaşlardan biri "hocam oradaki i ne işe yarıyor?" diye sormuştu.
En az 2 ay haftada 7 saat matematik dersi ve kompleks sayılar işlenmişti ve arkadaşımız i harfinden ancak sınavdan bir gün önce haberdar olmuştu!
Sizin de makro içerebilen ofis dosyalarındaki bu işaretten haberdar olmanız biraz gecikmiş!
Evet soruyu gönderdikten sonra farkına vardım. Ama şöyle bir soru sorayım ozaman size. Şuan kullandıklarım dosyaların çoğunda makro kullanılmaktadır. Neden onlarda soru işareti vermedi. Neden dosya uzantısı xlsm olmadığı için değilmi.Benim kullandıklarım xls uzantılı ve makroludur.