• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

dosyanın ağırlaşma nedeni

Excel Vers. ve Dili
excel 2016
herkese merhaba değerli arkadaşlar ekte göndermiş olduğum çalışmanın önemli bir kısmı forumdan edindiğim bilgilerle ve aldığım yardımlar ile oluşturuldu.bu bilgiler ışığında çalışmanın Ay.top sayfası kod bölümüne yazmaya çalıştığım kodlardan sonra dosya kaydedip çıkar iken ve ilk açılışta oldukça yavaş açılmaya başladı.
Bunun sebebi ne olabilir kodlara ne gibi ilave ya da çıkarma yapmam gerekir?
İlgi ve bilgisini esirgemeyen değerli arkadaşlara şimdiden teşekkür eder,saygılar sunarım.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
arkadaşlar her hangi bir fikri ya da önerisi olan var ise beklemekteyim.saygılar

herkese merhaba değerli arkadaşlar ekte göndermiş olduğum çalışmanın önemli bir kısmı forumdan edindiğim bilgilerle ve aldığım yardımlar ile oluşturuldu.bu bilgiler ışığında çalışmanın Ay.top sayfası kod bölümüne yazmaya çalıştığım kodlardan sonra dosya kaydedip çıkar iken ve ilk açılışta oldukça yavaş açılmaya başladı.
Bunun sebebi ne olabilir kodlara ne gibi ilave ya da çıkarma yapmam gerekir?
İlgi ve bilgisini esirgemeyen değerli arkadaşlara şimdiden teşekkür eder,saygılar sunarım.

Merhaba

Kod hatası değil kullanıcı hatası gibi görünüyor.
Ay.top sayfasındaki 1048576x3 satırlık veri doğrulamaya gerçekten ihtiyacınız var mı?

Optimal bir excel dosyası için altın kurallar

herkese merhaba. sayın Süleyman Bey, ilginiz için teşekkür ederim verdiğiniz linki inceledim tavsiyenizide dikkate aldım veri doğrulamaları 2500 satıra indirdim çok az seviyedede olsa hız kaazandı ama yeterli düzeyde değil.başka tavsiyeniz olur ise paylaşır iseniz memnun olurum.kod tecrübem yok denecek kadar az.sayfadaki kodları herhangi bir yerden kopyalamadım tamamen bu forumdan ve değerli uzmanlarımızın yazdıklarından öğrendiklerim ile yazmaya çalıştım,eksiklerim var muhakkak tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini herzaman şükran duyarak dikkate alacağım.saygılar

Geri