• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

dosyamda bulunan makro eksikliklerin tamamlanması

Excel Vers. ve Dili
office 2007
yardımcı olacak ustalara şimdiden teşekkürler.forumda araştırdıklarım ve öğrendiğim kodlarla buraya kadar geldim ancak kafam iyice karıştı.kodlar sitelerden bulduğum toplama kodlardır yanlışlarım veya daha basit yolları olabilir.
çalışmamım amacı 2. sayfada bulunan fiyat listelerinden bir fiyat listesi çıkarmak ve bu listeyi masa üstünde bulunan bir klasöre kopyalamak.sorunlarım ise
1 - kaydet butonuna basınca sadece değerleri ve biçimleride kopyalaması formüller hariç
2 - malzeme eklemede ise 12. ve 39 . satır arasında sabit kalması bunu aştığında ise ikinci sayfaya ya geçmesi ancak 40. ile 46. satır arasını birinci sayfada değil ikinci sayfada olması
3 - malzeme seçim tablosunda seçeneklere mause kaydırma işleminide yapabilmek
4 - bu olmasada olur malzeme ekleme satırı içindeki yazı sığmazsa bir altında ki satır ile birleştirmek.

hazırladığım dosya ekte mevcut yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalarEkli dosyayı görüntüle örnek.rar

Son düzenleme:
Merhaba,

Konu başlığını bu şekilde bırakırsanız yardım alma şansınız azalır. Konu başlığını sorunuzun içeriğini özetleyecek şekilde değiştiriniz.

uyarınız için teşekkürler nasıl değiştireceğimi bulunca değiştireceğim.

Başlığı görünce intihar mektubu zannettim :)

bu konulara yeni başlayan biriyim.konular benim için fazla karışık bir hal alınca pes ettim.böyle bir sonuç çıkacağını tahmin etmedim. yanlış anlaşılma için özür dilerim.

Geri