• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Dosyalar Arası ?

Arkadaşlar benim bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden Teşekkürler ...

Şimdi bende excelle hazırladığım birsürü dosya var ayrı ayrı hepside bi tablodan oluşuyo ve tablolarda fiyatlar var .

Her tablo bi maddenin oluşumuyla ilgili maddleri içeriyo .sonuç olarak ben bi satırdaki fiyatı değiştirdiğim zaman diğer ayrı olan dosyalardada aynı satırın benim girdiğim gibi değişmesini istiyorum .

Baya önemli yardımcı olabilirmisiniz ...

Dosyalardaki ilgili hücreleri birbirine bağ oluşturarak bağlayabilirsiniz. Örneğin; bir çalışma kitabının bir hücresine aşağıdaki formülü yazarsanız, kitap1 isimli çalışma kitabının sayfa1 isimli sayfasının A1 hücresine bağlanır.

=[Kitap1]Sayfa1!$A$1

yanıtladığın için saol .fakat bi hata veriyo senin kitap1 dediğin dosyanın ismi olarak mı değiştircem ?

Sayın jowood,

İki dosyayı açın. Hangi hücreye veri alacaksanız o hücrede +'ya basın. Öbür dosyaya geçin. Hangi hücreden veri alacaksanız o hücrede Enter'e basın.

Sayfa1 yerinede ilgili dosyadaki sayfa adını yazmalısınız. Veya aşağıdaki yolu izleyin.

1-Bağlantı yapılacak her ikli dosyayıda açın.
2-Formülün yazılacağı dosyadaki ilgili hücreyi seçin ve "=" eşittir yazın.
3-İmleç eşittir yazar durumda iken diğer dosyayı fare ile seçin ve bağlantı yapacağınız hücreyi seçerek enter tuşuna basın.

çok teşşekkür ederim yanıtladığınız için bugün dosyalara işlemeye çalışıcam inşallah hallolur teşekkürler yine ...

Geri