• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

dosyalar arası veri aktarımı

Excel Vers. ve Dili
2007Türkçe
iyi geceler herkese ekte açıkladım ama ;bir tane toplam sayfam olacak...x ve y olarak belirttiğim sayfalar asıl işlem yapacağım cari sayfalarım olacak ve bunlardan çok var...yani o sayfada yazdığım herşey toplam sayfasında (adı değişebilir) toplansın istiyorum.ama caridende de silinmesin.makro olmasada olur formülde olabilir hatta daha iyi olur arkadaşlar..bana yol gösterirseniz kendimde yapmak isterim..şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
nedenini anlamadım...

iyi geceler herkese ekte açıkladım ama ;bir tane toplam sayfam olacak...x ve y olarak belirttiğim sayfalar asıl işlem yapacağım cari sayfalarım olacak ve bunlardan çok var...yani o sayfada yazdığım herşey toplam sayfasında (adı değişebilir) toplansın istiyorum.ama caridende de silinmesin.makro olmasada olur formülde olabilir hatta daha iyi olur arkadaşlar..bana yol gösterirseniz kendimde yapmak isterim..şimdiden teşekkürler

ayrıca 2007 de klosör nasıl zip yapışıyor..evdeki pc de 2007 iş yerimde 2003 var..

soru çokmu zordu cevap alamadım yoksa çokmu basittide ciddiye alınmadı..sadece merak ediyorm...tıpkı makro için olan merakımlada eş değer...bana hahızlayıp gönderirmisinizde dememiştim halbuki...yol gösteren olsada yeterdi..ne yapalım canınız sağolsun..öğrendiklerimde yetiyor..şimdi sahip olamam buna ama 10 yıl sonra olsada birgün mutlaka çözerim kendim...

Merhaba,

Açtığınız başlık forum kurallarına uymuyor. Bu tarz başlıklar maalesef ilgi çekmiyor. Düzeltirseniz yardım almanız kolaylaşabilir.

Mesela "Dosyalar arası veri aktarımı" şeklinde yazabilirsiniz...

ama nasıl yapılır bulamadım
,

Geri