arkadaşlar gerçekten zor bir soru ancak yapılırsa işime yarar çalıştığım sistem üzerinden nüfus kayıt örneği alıyorum ve bunu excel olarak nüfus kayıt örneği adı ile kitap olarak kaydediyor.ayrıca kendime kayıt adlı bir kitap açtım ve indirdiğim nüfus kayıt dosyasına sorguladığım tc kimlik nosunu isim olarak veriyorum.yani tc nosu şahsın excel kitap adı ben bunları bir klosörde topluyorum aradığımı bulabilmek ve ehr indirdiğimi eklemek istiyorum.klösöre yeni attığım dosya kayıt dosyasına sıraya otomatik kaydolurmu.yani ben indirdiğim dosyayı klösöre atacağım ve kayıt sırası nerede kalmış ise bir sonraki satıra otomatik gelecek.indireceğim her dosya farklı olacağından nasıl bir işlem yapacağımı bilemedim.günde yaklaşık 20-30 dosya indirdiğimi düşünürsek otomatik kayıt etmek işime yarayacak bilen varsa yardım ederse beni çok sevindirir.kolay gelsin not:kayıt sayfasına tek tek satır olarak sıralanmaz ile kayıt kitabına yine ismi olan tc kimlik nosu ile ard arda sayfa olarakta eklemekte olabilir.