• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Dosyadaki Formülleri Korumak İçin

Excel Vers. ve Dili
Office Professional Plus 2021- Türkçe
Şirkette diğer arkadaşların da kullanabildiği 2 farklı formüllü dosyam mevcut. Fakat diğer arkadaşlardan sürekli olarak formüllerin hata verdiği şeklinde şikayetler alıyorum. Bunu sebebi de birbiriyle bağlantılı formüller olduğundan bir formülü yanlışlıkla siliyorlar ve dosyanın devamı da haliyle hata veriyor. Bunun önüne geçebilmem için formülleri gizlemese de üzerinde değişiklik yapmalarını yada silmelerini engelleyebilmenin bir yolu var mıdır ?

Merhaba
İyi Çalışmalar
Dosyanız Ektedir

Son düzenleme:
Merhaba;

Eklediğim dosyada sırasıyla takip edebilirsiniz.

Ekran Alıntısı1.JPG = Tüm hücreleri seçip sağ klik / hücre biçimlendir/koruma'dan kilitli onayını kaldırın.
Ekran Alıntısı2.JPG = Tüm hücreler seçiliyken F5 / Özel git / Formüller işaretleyin.
Ekran Alıntısı3.JPG = Tüm hücreleri seçip sağ klik / hücre biçimlendir/koruma'dan kilidi onaylayın.
Ekran Alıntısı4.JPG = Araçlar/Koruma/Sayfayı Koru
Ekran Alıntısı5.JPG = Korumayı onayladıktan sonra sayfanızdaki koruma sadece formüllü hücreler için geçerli olacaktır.

Ekli dosyalar

Excel 2010 Menüyü Tam Bilemiyorum Ama
2003 Te Düzen Kısmında

Excel 2010'da bulamadım bahsi geçen kısmı, dosyaları buraya yüklesem siz dosyaları koruyabilir misiniz ?

Kilitlenmesini istediğim dosyalar ve koruma şifresi ekteki dosyada belirtilmiştir.

Ekli dosyalar

Geri