• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Dosya kapanışı hakkında

Excel Vers. ve Dili
2007
Ekli dosyamda "data" sekmesinde bulunan "kayıt formu aç" butonuna tıklayınca dosyam kendiliğinden kapanmakta. Bunun sebebini çözemedim.

Kullanıcı Adı: Admin
Şifre : 1

Ekli dosyalar

Ekli dosyamda "data" sekmesinde bulunan "kayıt formu aç" butonuna tıklayınca dosyam kendiliğinden kapanmakta. Bunun sebebini çözemedim.

Kullanıcı Adı: Admin
Şifre : 1
Merhaba
Bende kapanmadı
Mükellef kayıt formu açılıyor.

Kapanırken bir hata mesajı veriyormu? Ayrıca userformun üzerinde gereksiz yere çok fazla frame nesnesi kullanmışsınız. Buda userformun çok geç açılmasına neden oluyor. Labelleri frame içine yerleştirmenize gerek yok. Labelin specialeffect özelliğini fmSpecialEffectEtched yaparakte aynı görüntüyü elde edebilirsiniz.

Kapanırken bir hata mesajı veriyormu? Ayrıca userformun üzerinde gereksiz yere çok fazla frame nesnesi kullanmışsınız. Buda userformun çok geç açılmasına neden oluyor. Labelleri frame içine yerleştirmenize gerek yok. Labelin specialeffect özelliğini fmSpecialEffectEtched yaparakte aynı görüntüyü elde edebilirsiniz.

Uyarı meseajı vermiyor. "Module3" ve "UserForm_Activate()" altındaki
HookWheel Me, Me.Width, Me.Height, 3 kodlarını silince düzeldi. Fakat bu kodları ben listbox1 içinde mause tekerleğini kullanmak için kullanıyordum.:( Çözüm üretemedim

Listbox yerine listview nesnesi kullanabilirsiniz.

Geri