• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

dosya içerisinden stok düşürme

GursoyC

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2024 Türkçe
Merhaba,

Stok tuttuğum bir excel tablom var.
bir de yine excel'de yaptığım (tarihe göre isimlendirilmiş) sipariş emri formlarım var.

yalnız sipariş excel'lerimdeki sayfa sayısı değişken. kimisinde 3 sayfa oluyor kimisinde 10 sayfa.

stok tablosundan düşüş yapabilmek için, vlookup fonkisyonu ile farklı sipariş formlar excel'lerindeki her sayfadaki (hangi sipariş formunda kaç sayfa varsa) aynı ürünü toplatmayı nasıl yapabilirim?

örnek excel'leri yükledim. yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Stok tuttuğum bir excel tablom var.
bir de yine excel'de yaptığım (tarihe göre isimlendirilmiş) sipariş emri formlarım var.

yalnız sipariş excel'lerimdeki sayfa sayısı değişken. kimisinde 3 sayfa oluyor kimisinde 10 sayfa.

stok tablosundan düşüş yapabilmek için, vlookup fonkisyonu ile farklı sipariş formlar excel'lerindeki her sayfadaki (hangi sipariş formunda kaç sayfa varsa) aynı ürünü toplatmayı nasıl yapabilirim?

örnek excel'leri yükledim. yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.

merhaba,
konuyla ilgili yardımcı olabilecek kimse yok mu?
zor bir makro olduğunu düşünmüyorum. çok daha zor makrolar yazıldığını gördüm burada çünkü. :)
Sanırım ben anlatamadım.

Başka bir yolla sorayım bu durumda.

bir excel tablosunda tüm sheet'lerdeki =vlookup(a1;c32:t72;2;0) fonksiyonu sonuçlarını toplatabilecek bir makro var mıdır?

teşekkürler.

Dolaylı fonksiyonu kullan bence benim bazı Excel sayfalarındaki verilerimi anasayfa da bu formül ile getiriyorum

Geri