• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Dosya İçerisindeki PDF belgerini Excel'e çekme ( SGK Tahakkuk )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ben28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010 TÜRKÇE

Ekli dosyalar

Ücretli yardım almak isterseniz, özel mesajla haber verebilirsiniz...

.

Aşağıdaki linkdeki rar dosyasını indir dosyayı aç ve komut düğmesine tıkla

Sn. @halit3 hocam, elinize sağlık mükemmel bir çalışma olmuş. Müsaadenizle arşivime alıyorum.

Sn. @halit3 Hocam, 12. ve 13. sutuna BELGE KABUL TARİH ve AİT OLDUĞU YIL/AY karşılıklarını koymaya çalıştım, ancak yapamadım, yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler

Dosyayı indiremiyorum, virüs algılandı indirme başarısız diyor hocam.

Halit hocam virüs korumasını devre dışı bırakarak hallettim, teşekkür ederim, elinize sağlık.

Elinize sağlık, çok güzel çalışıyor, Tahakkuk listesindeki KİŞİ SAYISI'da eklenebilirse iyi olur. Mümkünse GÜN SAYISI da...
SGK hizmet Listesi Pdf'lerini de excele alabilir miyiz?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim halit3 hocam, veriler geliyor fakat sicil numaralarında bozuk geliyor, 3294 sayılı kanun verileri gelmiyor. Dosyayı ekliyorum kontrol sağlayabilirmiyiz. Ayrıca Kişi Sayısı ve Gün Sayısınıda ekleyebilirmiyiz. Diğer arkadaşlarda faydalansın dosyanızdan.
235843

Ekli dosyalar

.

.

Son düzenleme:
Haluk Bey dosya paylaşınız da ben mi göremiyorum?

Görselini paylaştım...

.

Görselini paylaştığınız dosyanın aslı nerde? Sizin görsele göre personel sayısını da çekiyor bunu çözemedim

Sn. @halit3 Hocam şimdi çok daha güzel oldu,elinize sağlık. Hayırli iftarlar olsun.

Son düzenleme:
Merhaba,

Kusura bakmayın öncelikle, bir talebim olucak " PDF " belgesinde alttaki tutarıda getirebilirmiyiz.

1. Satırdaki Kısa Vadeli Sigorta Kolları Primi , Prime Esas Kazanç Tutarını nasıl ekleyebilirim tabloma

236077

Kodlarınızdan esinlenerek 17. Sütuna uyarlamaya çalıştım fakat olmadı :)

If Mid(Trim(deg1(i)), 1, 36) = "KISA VADELİ SİGORTA KOLLARI PRİMİ" Then
derece17 = Böl(Kırp(der1(i))), " ")
Hücreler(j, 17) = derece17(UBound(derece17)) * 1
Bitir

Yardımcı olursanız sevinirim.

Geri