• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

dosya hareketlerini takip eden bir eklenti

15 nolu mesajdaki dosyaya baktınızmı kayıtet düğmesi üste menü halinde oradan kayıt yapınca oluyor ama eklentide
Private Sub Workbook_BeforeSave(ByVal SaveAsUI As Boolean, Cancel As Boolean)

yukarıdaki koda uyarlıyamıyoruz. bana kalırsa yukarıdaki kodla ilgili yeni bir konu aç belki bir sonuç alınır. bu arada bende araştırmaya devam edeceğim bir sonuç olırsam bildiririm.

Baktım hocam o dosyaya ama biraz karışık geldi..Öyle dosyalara sonra bir sıkıntım olunca müdahale edemiyorum..

Workbook_BeforeSave yerine BeforePrint için daha sonra bir konu açacağım..Sizin açtığınız yoldan gidince aklıma daha pratik birşey geldi..İşin özü şöyle bir ana şablonumuz var 4 ayrı bilgisayardan bu şablon kullanılarak dosyalar üretiliyor.Eklentiyi bu üretimi ve değişiklikleri takip etmek için istemiştim.Ancak son noktada üretilen tüm dosyalar sekreterin pc sinden yazdırılıyor ben oraya beforeprint kodları içerisinde bu eklentiyi eklersem yazdırılan her bir dosyanın son halini raporlamış olacağım.Bu şekilde bir konu açacağım fırsat olunca sizin de aklınızda olsun hocam.Teşekkür ediyorum kolay gelsin..

Halit Hocam işyerinde dosyanın son halini uygulamaya koydum ve şu an ihtiyaçlarımızı karşılar görünüyor.Sözünü ettiğimiz yeni konuyu şimdilik bu yüzden açmıyorum..bilginiz olsun.Yardımlarınız için tekrar teşekkürler hocam..

iyi çalışmalar

Geri