Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belki sayfanın ismi yanlışmı diye sayfanın ismini kopyalayıp koddaki ASLAN yerine yapıştırdım sonuç yine değişmedi.
Hatta ASLAN yerine 1.sayfa olarak Sheets(1).Select bu şekilde dedim, sonuç yine değişmedi.
1 Nolu mesajdaki örnek dosyanızı siz denedinizmi ? o dosyada hata yok.
Eğer siz buraya eklediğiniz dışındaki farklı bir dosyada hata alıyorsanız muhtemelen ya ASLAN sayfası yok yada bu sayfa gizli olduğundan bu hatayı alıyorsunuz.
Dosyayı eski versiyona dönüştürdüm, dosyama yeni sayfalar ekledim kaydettim, kapatırken yine aynı hata verdi.
Açtım yine aynı hatayı verdi.
Eski versiyona dönüştükdüğüm dosyayı yine yeni versiyona dönüştürdüm yine aynı hatayı aldım.
Valla çözemedim, pes ediyorum, yeni bir dosya açıp ordaki bütün bilgileri yeni dosyaya taşımak olacak.
Benim eklediğim dosyayı açabildinizmi bunu yazmamışsınız
Benim eklediğim dosya sizin buraya eklediğiniz dosyanın aynısı ben sadece dosyanıza sayfa ekledim karışıklık olmasın diye.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.