Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tam olarak anlayamadım ama ilk şartınızda belirtilen şekilde ayarlamışsınız zaten dosyayı, ondan sonra farklı bir şarta neden ihtiyaç duyuyorsunuz ki? Çünkü ilk şartınızla 2. şartınız birbiriyle çelişiyor.
"A hücresi BOŞSA BOŞ, B hücresi BOŞSA C2, B hücresi DOLU ise B yazmasını istiyorum ve bu durumu sağlıyorum" demişsiniz. Bu şartlar da formülünüzde var. B boşsa hem c'yi yazsın hem de sonraki ilk dolu B'yi yazsın gibi bir şart istiyorsunuz anladığım kadarıyla ama bunun mantığını ne anlayabildim ne de çözebildim.
Bunu yapmak istememin nedeni ise; B sütununun tamamının boş olması halinde sorun yaşamıyorum...
Ancak B sütununda herhangi bir hücreye TARİH girildiğinde, TARİH girilen hücrelerden önceki hücrelerin de TARİH girilen hücreye göre hesap yapması gerekiyor...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.