Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Ekteki dosyada döngüsel başvuru oluyor.Yenileme ile geçileceği anlatılıyor fakat ben bir çözüm bulamadım.örnek dosya ekledim yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır.
Merhaba. F30 hücresi F13 hücresinden veri aldığı için Döngüsel Başvuru yaptığını fark etmişsindir. Benim tavsiyem F30 hücresinde F13 hücresini kullanmadan işlem yapıp, istediğin sonucu elde edince, rakamı manuel olarak girmen.
Sayın Yurttaş Hocam,
sizin yazınızı okumuştum fakat çözemedim.Döngüsel başvuru tek değil dosya sağa doğru ilerliyor.her hafta sağa doğru eklenerek gidecek çözüm konusunda yardımcı olabilir misiniz. sağa yeni eklenmiş hali ile ektedir. dosya
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.