DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Çok teşekkürler. Dosyayı inceliyorum.Merhaba,
Eki inceleyiniz.
Merhaba,Merhaba,
Sizin excel dosyanızının yapısını gördüğümde aklıma şu geldi. Gelecek Ayları / Yılları alakadar eden giderler içinde gün hesabı üzerinden ve ay hesabı üzerinden dağıtılması gereken gider türleri olması gerekir diye düşünüyorum. Yani gider türleriniz arasında örneğin poliçeleri alakadar eden sigortalar var ise bunlar günlük olarak hesaplanır benim bildiğim. Örneğin yıllık kira gideriniz varsa bunlar aylık olarak ve eşit tutarlarda dağıtılır. Kendi tecrübelerime istinaden bunları belirttim. Ve buna göre eğer yazdıklarım doğru ise;
Bilgi Girişi olarak belirttiğiniz sütunların arasına bir sütun ekleyip ilgili satırdaki gider türünün Günlük mü yoksa Aylık mı olarak dağıtılacağını belirten kriter kelimeler koymanız daha mantıklı olabilir. Ve ona göre formülüze edilir.
Örneğin 07.02.2025 - 06.02.2026 tarihleri arasına denk düşen 1 yıllık poliçenin toplam tutarlarını aylara dağıtmak istenirse , ayın 28,29,30,31 ile bitmesine göre dağıtım tutarı değişecektir.
Korhan Hocam tekrar teşekkürler çok iyi olmuş.Çok teşekkürler. Dosyayı inceliyorum.