• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

dolu satırın bir altından devam etmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esad45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007
arkadaşlar bir listem var 100 kişilik bu listeden de yüzlercesi var bu bazen 1 kişilik bazen 4 kişilik ama en çok 100 kişilik liste oluyor bu listeyi barkod ile excel e okutuyorum kaydet tulşuna basınca öteki sayfaya gelir sayfasına en son dolu olabn satırın bir altına yapıştırmak istiyorum nasıl bir formül yazmam lazım ek te dosyamın bir öreneği var yardımcı olursanız çok sevinirim

Ekli dosyalar

Aşağıdaki kodu deneyiniz.

Kod:
Sub KAYDET()
    Satir = Sheets("veri gir").Cells(Rows.Count, 2).End(3).Row
    Sheets("veri gir").Range("B4:I" & Satir).Copy Sheets("gelir ").Cells(Rows.Count, 2).End(3).Offset(1, 0)
    MsgBox "Veriler kaydedildi...", vbInformation
End Sub

Kod:
Sub KAYDET()
    Sheets("veri gir").Range("B4:I" & Satir).Copy Sheets("gelir ").Cells(Rows.Count, 2).End(3).Offset(1, 0)
End Sub

teşekkür ederim dosyamda uygulayınca ekteki resimdeki hatayı verdi nered hata yapıyorum acaba

Ekli dosyalar

• 03.01.png
    03.01.png
    14.3 KB · Görüntüleme: 7
Ben foruma eklediğiniz dosyada hatasız çalıştırdım. Orjinal dosyanızın içeriğini bilemem. Sayfa isimlerini kontrol edin.

evet bir boşluk gelirden sonra boşluk bırakmışım ondan olmuş ama bu sayfadaki formülleri yapıştırıyor ben formül yerine değerleri yapıştırmak için ne yapmalıyım

Offset

formülünde formülleri kopyalıyor oysa ben değerleri yapıştırmasını isityorum nasıl yapabilirim

Kod:
Sub KAYDET()
    Sheets("veri gir").Range("B4:I" & Satir).Copy
    Sheets("gelir ").Cells(Rows.Count, 2).End(3).Offset(1, 0).PasteSpecial xlValues
    Application.CutCopyMode = False
End Sub

teşekkür ve bir soru daha

korhan bey çok teşekkür ederim sağolun size bir sorum daha olsa çok olurmu bilmem ben 2 tarih arası perşembe günlerinin sayısını bulma istiyorum bunu yapabilecek bir formül var mı foruma baktım ama istediğim gibi değil ben ek tekiş gibi bir şey istiyorum yardım edebilirmisiniz

Ekli dosyalar

Aşağıdaki formülü deneyiniz.

Kod:
=TOPLA.ÇARPIM(--(HAFTANINGÜNÜ(SATIR(DOLAYLI(B3&":"&C3));2)=1))

Geri