• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

dolu hücreleri seçip sırayla getirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan crpzz37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crpzz37

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 versıyonunu kullanmaktayım makro dılınde yazım yapmaktayım
iyi günler herkes

benım dosyamda stunlardaki ürünleri bir listboxa yerleştiricem ve o listboxtan seçtiğim ürünün nelerden olustugu dıger bır lıstboxta yazmasını beceremedım bır türlü tüm hücreleri getirdim sadece dolu olan hücreler gelmedı
yanı bır urunu sectıgımde o urun nelerden olusuyor ve yanındakı sayısal değerler gelsın ıstıyorum bunun ıcın bana yardımcı olabılırmısınız

Ekli dosyayı görüntüle çalıma.xlsx

iyi günler herkes

benım dosyamda stunlardaki ürünleri bir listboxa yerleştiricem ve o listboxtan seçtiğim ürünün nelerden olustugu dıger bır lıstboxta yazmasını beceremedım bır türlü tüm hücreleri getirdim sadece dolu olan hücreler gelmedı
yanı bır urunu sectıgımde o urun nelerden olusuyor ve yanındakı sayısal değerler gelsın ıstıyorum bunun ıcın bana yardımcı olabılırmısınız

Ekli dosyayı görüntüle 185448
Merhaba.

-- Sorunuzda belirttiğiniz LISTBOXlar nerede?
-- Sayfa üzerinde mi LİSTBOXlar yerleştiriyorsunuz?
-- Bir userform üzerindeki nesnelerden bahsediyorsanız USERFORM nerede?

Sorularınızı;
... gerçek belgenizle aynı yapıda örnek belgeyle desteklemenizi,
... varsa, kullandığınız userform ve çalışır durumda olacak şekilde kod'ların belge içerisinde olmasını sağlamanızı
öneriyorum.
.

orjinal dosyam

orjinal dosyam bu ama herşey karıstı ıcınden cıkamadıgım ıcın sıfır bır dosya koydum burda lıstboxa yan olarak da degerlerı aldıramadım sonra ayrı bır sekılde ekleyınce oldu ama sutun sayısını aldıramadım sonrada şimdiden tesekkurler

Ekli dosyalar

yardımcı olabilecek kimse yok mu

Geri