• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

dolgulu yazdırsın.

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 tr
Ekli dosyada sayfa 1 de sorularımı sıraladım. Yardımcı olabilecek herkese ve tüm üyelere, şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz. Dosyadaki kodları Necdet bey hazırlamış. Eğer sizin işinize yaramıyorsa kullanmayabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Teşekkürler

merhaba

bu mudur?

Sayın Uzmanamele sizede teşekkür ederim ancak zannedersem gözünüzden kaçmış olabilir tarih girdiğimiz alan sizin hazırladığınız dosyada kilitli (sayfa korumalı olmuş oysaki amaç her aya göre farklı bir puantaj hazırlamak. ancak elbetteki vermiş olduğunuz bir çalışma var bu nedenle teşekkür ederim.

Sayın Uzmanamele sizede teşekkür ederim ancak zannedersem gözünüzden kaçmış olabilir tarih girdiğimiz alan sizin hazırladığınız dosyada kilitli (sayfa korumalı olmuş oysaki amaç her aya göre farklı bir puantaj hazırlamak. ancak elbetteki vermiş olduğunuz bir çalışma var bu nedenle teşekkür ederim.

merhaba

benim gözümden kaçmadı, sizin gözünüzden kaçmış olmalı.
puantaj alanı silinsin istemiştiniz, mevcut kodunuzu buna göre düzenledim. bu kod içersinde sayfa koruma şifresi var.
tarih girdiğiniz hücre kilidini kaldırabilirsiniz.

Kusura Bakmayın

merhaba

benim gözümden kaçmadı, sizin gözünüzden kaçmış olmalı.
puantaj alanı silinsin istemiştiniz, mevcut kodunuzu buna göre düzenledim. bu kod içersinde sayfa koruma şifresi var.
tarih girdiğiniz hücre kilidini kaldırabilirsiniz.

Sayın Uzmanamele özür dilerim. haklısınız ancak net çözüm korhan beyden geldi emeğinize teşekkür ederim.

Geri