• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Dolar ve euro kurunun hücreye alma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mtnclk1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
:yardim:
arkadaşlar arama yaptım ama aramada tarih girmek gereken bölümler var ve onları benim tabloma ekleyemedim acemilikten.
bana daha basit olarak tarih girmeye gerek kalmadan eklemiş olduğum formaki kırmızı yere tıkladığımda internetten tıklanmış olan günkü kurları alıcak ve eğer hafta sonuysa bir önceki iş günün kurlarını alabilecek ve 1,000 yazan yere yazacak bir makroya ihtiyacım var bölüme sevabına makro yazacak arkadaşlara şimdiden teşşekkürler
örnek formu ekliyorum

Merhaba,

Tarih vererek T.C.M.B sayfasından Döviz kuru almasına uğraşmadım ama daha önce uğraştığım bir çalışmayı sizin dosyanıza ekledim.

Döviz kurlarını http://www.altinkaynak.com.tr/currency.aspx alıyor.

Mevcut Döviz cinslerini "Döviz" sayfasında görebilirsiniz.

elinize sağlık

Merhaba,

Tarih vererek T.C.M.B sayfasından Döviz kuru almasına uğraşmadım ama daha önce uğraştığım bir çalışmayı sizin dosyanıza ekledim.

Döviz kurlarını http://www.altinkaynak.com.tr/currency.aspx alıyor.

Mevcut Döviz cinslerini "Döviz" sayfasında görebilirsiniz.

Eline sağlık teşekkür ederim ama bizim işte rapor yazıyoruz ve dosyası sonradan açtığımızda en son nezamn güncelleştirldiyse o zamanki değerin, güncelleştir demeden sabit kalması lazım böyle talep etmekten utanıyorum ama bir türlü beceremedim yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Sayın mtnclk1,

Dosyanızda D11 yada D12 hücresine Çift Tıklamadığınız sürece döviz güncellenmeyecektir.

Merhaba,

TCMB den alma örnekleri vardı, sitede araştırırsanız bulursunuz.

Eğer Döviz sayfasına bakarsanız alış yada satışa göre ayarlarsınız.

Selamlar,

Alternatif olarak ekteki örnek dosyayı incelermisiniz. Kurlar TCMB den alınmaktadır.

Ekli dosyalar

Selamlar,

Siz nasıl bir formatta kurları almak istiyorsanız örnek dosya şeklinde hazırlarsanız yardımcı olmaya çalışırız.

sizden aldığım dosyayı ben farklı şekilde düzenledim. fakat ekteki dosyada görüldüğü üzere ilave ettiğim döviz türlerinin alış kurlarını ayarlayamadım :(

yardımınızlarınız için şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Selamlar,

Alternatif olarak ekteki örnek dosyayı incelermisiniz. Kurlar TCMB den alınmaktadır.

-----------------------------------------
Sayın Korhan Ayhan Yukarıda Yapmış olduğunuz örneği sadece Merkez Bankası USD Efektif Satış Kuru ile düzenlemeniz Mümkünmü Acaba.

Saygılarımla,

Geri