• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Doğru yanlış şeklinde çalışma tablosu

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
iyi günler herkese
elimde yüzlerce soru var ezberlemem gereken, bu soruları bana soracak bir excel tablosuna ihtiyacım var, her soruyu sorduğunda biliyorum bilmiyorum olarak işaretleyebileceğim seçenek olmalı ikisine de basınca cevabı göstermeli. ve bilmiyorum dediklerim başka bir sayfada birikmeli ki yanlışların üstüne gidebileyim. bir de bunu yaparken soruları karışık sormalı benim yazdığım sırayla değil. biraz zor olduğunu biliyorum, ama sadece bunun için abone oldum bugün. şimdiden çok teşekkürler.

Zor bir şey istediğimi biliyorum yardımcı olun arkadaşlar lütfen:)

Sayın hocam bu sorunuzun cevabı için öncelikle bir dosya hazırlayıp buraya eklemeniz gerekiyor. Size yardımcı olacak uzman arkadaşlar mutlaka çıkacaktır.

Foruma hoş geldiniz.

Bu sorunu çözebilmek için elimizde örnek bir dosya olmalıdır. Olmazsa her şey afaki olur. Kimse de uğraşmaz doğal olarak.

iyi günler herkese
elimde yüzlerce soru var ezberlemem gereken, bu soruları bana soracak bir excel tablosuna ihtiyacım var, her soruyu sorduğunda biliyorum bilmiyorum olarak işaretleyebileceğim seçenek olmalı ikisine de basınca cevabı göstermeli. ve bilmiyorum dediklerim başka bir sayfada birikmeli ki yanlışların üstüne gidebileyim. bir de bunu yaparken soruları karışık sormalı benim yazdığım sırayla değil. biraz zor olduğunu biliyorum, ama sadece bunun için abone oldum bugün. şimdiden çok teşekkürler.

selamlar.arkadaşla userformda bir şeyler hazırladık.biraz dandik oldu ama işinize yarar gibiyse üzerinde çalışabiliriz.

sorular a sütununda cevaplar b sütununda.soru sor butonuna bastıktan sonra biliyorum dersen sadece cevabını verir.bilmiyorum dersen cevabını verip soruyu sayfa 2 ye atar.bir daha soru sor dediğin zaman yeni soru gelir.
sorular rastgele gelmekte.dediğim gibi,evet tamda böyle bir şey istiyorum diyorsanız rötüş yaparak görsellerini iyileştirebiliriz.

https://www.dosyaupload.com/lUn2

Son düzenleme:
iyi günler herkese

şimdi kendi yaptığım taslak excel i buraya atıyorum, sorular kısmında cevabı görmek için tıklayın kısmına bastığımda o soru için cevap G hücresinden E hücresine gelsin istiyorum, sonra da bilmiyorum yazan hücreye tıkladığımda bilinmeyen sorular kısmında bilemediğim sorularda toplansın istiyorum.çok teşekkür ediyorum şimdiden

Ekli dosyalar

şimdi kendi yaptığım taslak excel i buraya atıyorum, sorular kısmında cevabı görmek için tıklayın kısmına bastığımda o soru için cevap G hücresinden E hücresine gelsin istiyorum, sonra da bilmiyorum yazan hücreye tıkladığımda bilinmeyen sorular kısmında bilemediğim sorularda toplansın istiyorum.çok teşekkür ediyorum şimdiden

selamlar.benim için doyaupload sitesine yükleyip verebilirmisin.altın üye olmadığım için indiremiyorum.

Geri