DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
=VE(DEĞİL($J2="");$I2>$H2)
=VE(DEĞİL($J2="");$I2=$H2)
Saygıdeğer turist, çalışmanız çok güzel olmuş.Ancak okutulan adet tekrar sayısını ben el ile yazmamalıyım.Yani barkodu okuttuğumda sayıyı kendi yazmalıdır.Yani aynı barkodu ör. 3 kez okuttuğumda okutulan adet tekrar sayısı kısmındaki rakam otomatik artmalıdır.
Şöyle de olabilir,Barkod okutma işlemi sağ tarafa bir testbox yerleştirilip onun içinde de okutulabilir.
Barkod oraya okutulduğunda okutulan adet tekrar sayısındaki rakam da değişir.Aynı barkoddan okutuldukça sırayla artar.O ürün ile ilgili okutma işlemi bittiğinde Adet kısmındaki rakamla aynı ise mavi,fazla ise kırmızı ve başka bir rsnk yada renksiz de olabilir.Bilgilerinize sunarım...
Sayın Turist,
Gönderdiğiniz tabloyu incelerken iki şey dikkatimi çekti,iazninizle onları size sormak istiyorum.Birincisi, PO sekmesinde sıralanan ürünlerden en sonda ki ürünün barkodunu kopyalayıp, barkod okut sekmesine yapıştırdığımda , po sekmesinde barkod okut kısmına bu barkodu getiriyor fakat tekrar sayısı kısmına adet yazmıyor.
İkincisi ise PO listesindeki ürünlerin barkodlarını kopyaladım, barkod okut kısmına yapıştırdım.Daha sonra büyükten küçüğe sıralattım.PO listesine geri döndüğümde
okutulan adet tekrar kısmını incelediğimde en baştan ortalara kadar adet yazdığını ,fakat geri kısımda adet olamdığını gördüm.Bilgilerinize sunarım...
=EĞER(J2="";0;EĞERSAY(BARKODOKUT!A:A;PO!J2))
#ad?
Hata mesajı veriyor
=EĞER(J2="";0;EĞERSAY(BARKODOKUT!A:A;PO!J2))