• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

DLL dosyalarını yükleme

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
DLL dosyalarını otomatik yükleme proğramı

Açıklama

Ekli rar dosyasını bir klasöre çıkartın DLL dosyasını yükle.exe dosyasını açın turuncu açılan liste kutusundan dill dosyalarının klasörünü seçin ve turkuaz ve beyaz liste kutusundan yaptığınız seçim doğrultusunda

"C:\WINDOWS\system32\" klasörüne ekleme ve regsvr32 etkinleştirmeyi kendisi yapacaktır

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Değerli üstadım iyi pazarlar.

Bir çoğumuzun zaman zaman gereksinim duyduğumuz bu dosyaları ve yüklemeye ilişkin dosya için verilen emek ve paylaşımınız için teşekkürler.

Sevgi ve saygılar.

Merhaba Halit Bey,

Denemek için "dill dosyasını yükle.exe" dosyasını çalışırdım. Ondan sonra açtığım tüm makrolu Excel dosyalarını açarken ek'teki hatayı alıyorum.

Ne yapmam gerek, ofis programını yeniden mi kurmalıyım ?

Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• EVN1.jpg
    EVN1.jpg
    34.6 KB · Görüntüleme: 33
Merhaba Halit Bey,

Denemek için "dill dosyasını yükle.exe" dosyasını çalışırdım. Ondan sonra açtığım tüm makrolu Excel dosyalarını açarken ek'teki hatayı alıyorum.

Ne yapmam gerek, ofis programını yeniden mi kurmalıyım ?

Teşekkürler.

Sayın Murat OSMA

Ne diyeceğimi şaşırdım bu exe dosyasındanmı oldu anlıyamadım bendeki örnek dill dosyalarını ekledim tabi bu dill dosyaları xp de farklı olur windows da farklı olabilir.belkide ondan kaynaklanıyordur.

Ofis proğramını yeniden kurunca düzlecekse kurun inşallah düzelir.

Ben o zaman örnek dill dosyalarını sileyim içinde bazılarını bırakıyım kullanıcılar kendilerine ait dill dosyalarını eklesinler

. . .

Merhaba.
Sistemi yeniden kurmadan önce, bilgisayarınızı kapatıp açarak deneyiniz.
Arka planda askıda kalmış işlemler olabilir.

. . .

Halit Bey, ofis programını kaldırıp tekrar yükledim, düzeldi çok şükür. :)

Örnek dosya için teşekkür etmek isterdim. :lol: Şaka yapıyorum. :D

Ellerinize sağlık.

İyi akşamlar...

Hüseyin Bey dediğim gibi tekrar yükledim ve düzeldi.

Teşekkür ederim, iyi akşamlar...

Halit Bey, ofis programını kaldırıp tekrar yükledim, düzeldi çok şükür. :)

Örnek dosya için teşekkür etmek isterdim. :lol: Şaka yapıyorum. :D

Ellerinize sağlık.

İyi akşamlar...

Hüseyin Bey dediğim gibi tekrar yükledim ve düzeldi.

Teşekkür ederim, iyi akşamlar...

1 nolu mesajdaki dosyayı yeniden düzenledim buradaki hata
"C:\WINDOWS\system\" klasörü yerine "C:\WINDOWS\system32\" klasörü olması gerekiyordu herhalde hatalar buradan kaynaklanıyor.

Yani dll dosyalarını proğram "system" yerine "system32" klasörüne atması gerekiyor

Bu arada Dir1 nesnesine tıklayınca File1 liste kutusuna dosyaları getirmediğini gördüm ve exe dosyasını şimdi yeniden değiştirdim.

Dosyayı tekrar denedim ve herhangi bir hata almadım. Sanırım hata dediğiniz gibi...

Teşekkür ederim Halit Bey..

İyi çalışmalar.

bu dosyanın ne olduğu hakkında fikrim yok..nedir ne işe yarar ona göre kurmak isterim
Dill dosyalarını otomatik yükleme proğramı

Açıklama

Ekli rar dosyasını bir klasöre çıkartın dill dosyasını yükle.exe dosyasını açın turuncu açılan liste kutusundan dill dosyalarının klasörünü seçin ve turkuaz ve beyaz liste kutusundan yaptığınız seçim doğrultusunda

"C:\WINDOWS\system\" klasörüne ekleme ve regsvr32 etkinleştirmeyi kendisi yapacaktır

"C:\WINDOWS\system32\" klasörüne ekleme ve regsvr32 etkinleştirmeyi kendisi yapacaktır

1. nolu mesaja yeni bir exe uzantılı dosya ekledim bu dosyaya dll dosyalarının referanslarını kaldıran bölümüde ekledim.

Geri