Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Makroyu F8 ile adım adım çalıştırdığınız zaman hatanın sebebini fark edebilirsiniz.
kdvayır makrosunda döngü ile 7. sütundaki değerleri 18, 19, ve 20. sütunlardaki değerlere böldürüyorsunuz. Ancak 3. satırdan itibaren bu sütunlarda değer yok. İşte bu satırda hata veriyor. Yani makro Sayı/0 işlemini yapmaya çalışıyor.
Hata vermemesi için 18-19-20 sütunlarındaki boş hücrelere de ilgili değerleri yazmalısınız.
Adem Bey teşekkür ederim.
Ayrıca bir sorum daha olucak
yapılan makrolar belirtilen tüm hücrelerde aktif olmuyor bütün satır ve sütunlarda işlem yaptırmak istiyorum
ayrıca değerleri(kdv1-10-20) excel formulle bul komutu ile yazdım çalışıyor.makro ile nasıl yazabilirim
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.