• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Dışardan veri alma ve sonucu e-mail yada sms olarak gönderme

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 tr
Arkadaşlar şirketimizde mikro v14 muhasebe programı kullanıyoruz. şubelerin günlük satışlarını ve tahsilatlarını günlük rapor alıp sonrada şube şube yazıp patronuma mesaj atıyorum.

örnek :

istanbul şube satış : 10000 tahsilat : 20000
bursa şube satış : 20000 tahsilat : 40000
izmir şube satış : 5000 tahsilat : 3000 gibi....

arkadaşlar bunu otomatik hale getirmek istiyorum. hergün rapor alıp excel aktarıp ordanda sonuçları toplayıp mesaj atmak yerine rapor belirlediğim saatte alsın ve belirlediğim saatte mesaj göndersin. e-posta ya sms yardımlarınızı bekliyorum. tşk ederim..

arkadaşlar konuyu mu yanlış yere açtım yoksa konuyla ilgili düşünceniz mi yok ... yanlız olduğumu hissettim.. :)

arkadaşlar yardım edin :) düüşnmekten beynimi kemircem :) fikri olan yokmu ?

"mikro v14 muhasebe programı kullanıyoruz. şubelerin günlük satışlarını ve tahsilatlarını günlük rapor alıp sonrada şube şube yazıp patronuma mesaj atıyorum.

örnek :

istanbul şube satış : 10000 tahsilat : 20000
bursa şube satış : 20000 tahsilat : 40000
izmir şube satış : 5000 tahsilat : 3000 gibi....
" demişsiniz. Ancak bahsedilen programdan aldığınız rapor bir excel dosyasına atılabiliyor mu belirtmemişsiniz(buradaki herkes O progamı ve özelliklerini bilemeyebilir; mesela ben).
Excel ile bir veri dosyasından bilgi almak ve onun üzerinde bazı işlemler (matematiksel ve/veya grafiksel) mümkün; hatta elde edilen sonuçları diğer bazı ofis uygulamalarına transfer etmek de mümkün.. Bu noktada buradan birinin size sağlayacağı "Direkt Çözüm" yerine alternatif çözümler de aramanızı önereceğim..Kolay gelsin.

Bir örnek dosya ile sorarsanız belki daha çabuk yardım alırsınız.

Geri