• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Dilekçe Hazırlama

Selamlar
Hocam sorduğum soruya bakabildiniz mi?

Saygılar

Merhaba sayın komutan63 verdiğiniz linkten dosyayı indiremedim. Media get diye exe uzantılı bir kurulum dosyası iniyor. Rica etsem dosyatc den paylaşır mısınız. Teşekkürler.

Selamlar

Hocam çok güzel bir çalışma olmuş. Ellerinize Sağlık
Benim sorum şu buradaki word sayfalarında aktarılan bilgilerin yerlerini değiştirmek istersek ya da Excel den aktarılanların dışında başka hücrelerden word içerisinde daha başka yerlere aktarmak istediğimizde nasıl bir yol izlemeliyiz.

Saygılar

Merhaba, konuya aboneliğim olmadığı için atılan mesajları sizin özel mesajınızla gördüm.

Hocam, şablon olarak kullandığınız word dosyasında istediğiniz herhangi bir yere tıklayarak, EKLE menüsünden YER İMİ seçeneğini seçin. Açılan ekrandan YER İŞARETİ bölümüne bir isim verin ve EKLE butonuna basın. Verdiğiniz ismi bir yere not alın. Çünkü bu ismi makro kodlarınızda kullanacaksınız. Bu sayede Word dosyanızda istediğiniz kadar YER İMİ belirleyebilirsiniz.

Daha sonra;
Bu konunun 3. mesajında paylaşmış olduğum kodlarda yer alan y_imi = Array() ve dizi = Array() dizilerine dizilerde yer alan diğer YER İMİ isimleri gibi, YER İMİ'ne eklediğiniz ismi ekleyin ve kodlar içerisinde yer alan For X = 0 To 6 döngüsünü eklediğiniz her bir YER İMİ için bir arttırınız. 3 tane yeni YER İMİ eklediyseniz For X = 0 To 9 şeklinde düzenleyin.

Bu şekilde istediğiniz şekilde işlem yapabilirsiniz. Takıldığınız yer olursa seve seve yardımcı olurum.

Hayırlı geceler.

Selamlar

Hocam çok teşekkür ederim.Kusura bakmayın özel den yazdığın için.

Saygılar

Geri