• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Dijital sinyal kartı

Excel Vers. ve Dili
2007
Merhabalar benim sorunum şöyle bir dijital sinyal kartım var bilgisayara her sinyal gönderdiğinde data dosyasının içindeki A1 hücresini 1 artırıyor fakat data dosyası kapalı olmak şartıyla.sorunum şu çalışma dosyasındaki g10 hücresine güncel yani datanın içindekiş a1 hücrei her bir sayı arttırdığında çalışma dosyasındaki g10 hücreine yazılacak şekilde olmasını istiyorum ayrıca çalışma dosyasındaki g20 dede her 1 saat aralığında g10 kaç sayı attı şeklinde bir şey yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim ii günler

Ekli dosyalar

Merhaba,

İşinize yararmı bilmem ama, eklemiş olduğunuz dosyada data dosyasınndan çekmek istediğiniz veriyi ilgili hücreye "='sürücüadı:\[dosyaadı]sayfaadı'!hücreadresi" şeklinde yazarsanız, data dosyanız içerisindeki ilgili hücre her değiştiğinde otomatik olarak veri güncellenecektir.

Fakat saat başı yapılan değişiklik konusunda şu an için fikir yürütemiyorum. İşten daha yeni gelebildim ve kafam kazan gibi, eğer vaktim olursa konu ile ilgilenmeye çalışacağım. Umarım verdiğim formül kısmen de olsa probleminizi çözmüştür.

İyi geceler

Mrh efendim göstermiş olduğunuz ilgiye çok teşekkür ederim verdiğiniz formülü yazdım fakat data dosyası kapalı olduğu için verileri çekmemekte sorunumuz burda yardımcı olursanız sevinirim

sanırım kimse yardımcı olmuyor:(

Geri