Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
diğer sayfalardan şartları tutan verilerin tek sayfaya aktarımı
slm.arkadaşlar ;açılır listeden herhangi bir kulüp ismi seçilince 1,2,3,4,5,6,7,8. sayfalardaki o kulübün öğrencileri 11 sayfaya bilgileri ile birlikte kopyalansın istiyorum.yardımlarınız için tşk.
VBA konusunda acemi sayılırım. Kodlar biraz uzun oldu ama sonuçta iş görüyor. Umarım faydalı olur. Kodda 'If Intersect ile başlayan satırın başındaki ' işareti kaldırırsanız sadece A1 deki seçimi değiştirdiğinizde liste yenilenir. Şu an sayfada herhangi bir hücreyi değiştirdiğinizde listeyi yeniliyor.
Eğer sen acamiysen ve bunu yaptıysan profosyonel halini hayal edemiyorum. Eline sağlık, formu gezerken ilgimi çekti ve yaptığınız çalışmaya baktım insanın komplekse girmemesi imkansız. Çalışmalarınızda başarılar dilerim..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.