Diğer Sayfalardan ara-bul ve aktar

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2003, Türkçe
Değerli Hocalarım;

"icra takip" dosyamda şimdilik "ANA, Boş, Soner YILMAZ ve Veli ÇÜRÜK" adında 4 tane sayfa mevcut. Sayfa sayısı artacaktır. "ANA" sayfada E3 hücresinde bulunan veriyi "Boş" sayfası hariç diğer sayfalarda aranacak ve bulunan sayfalardaki verilerden sarı dolgulu alanlara alt alta yazdırılacak.

Örnek dosyada bulunan sayfalardan örnek yaptım.
Şimdiden teşekkürler...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Sevgili forum üyeleri yapabiliyorsanız bir sayfa için aranan değeri bul örneği yaparsanız ben diğer sayfalar için yapabilirim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Excel Vers. ve Dili
Aktarma...

Herkese kolay gelsin...

Bu forumdan öğrendiğim bilgilerle istediğim konuların bir kısmını gerçekleştirdim. Bundan dolayı bu foruma emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Şimdilik sadece ocak ayı için aylık kesilen tutarları aktarabilmekteyim.

Lakin toplam borç bilgilerini aktarmak istiyorum. Bu konuda bir yere kadar geldim ve takıldım ilerleyemiyorum.

Örneğin; şuanda Soner YILMAZ sayfasındaki verilerin bir kısmını "TOPLAM BORÇ BİLGİLERİ" tablosuna aktarmaktayım. Kişinin 3 tane dosyası bulunmakta ve dosyalarından birinin borcunu ödeyerek dosyayı kapatmış. 2 kane dosyaya borcu kalmış. Bu iki dosyanın alacaklı isimlerinin de "TOPLAM BORÇ BİLGİLERİ" tablosuna aktarılmasını istiyorum.

Ekli dosyalar