- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2010
Excel 2003
Türkçe
Merhaba stok sayımı için kullandığım bir excel dosyası var dosya şu anda 12 haneli bir rakam girince otomatik olarak ekliyor fakat benim istediğim değişiklik 12 haneli rakam ile değil dosyanın sayfa 2'deki a sütununda girilen değer ile eşleştirip eklemesi.Yani rakam girilen kısıma rakam değilde herhangi bir veri girince sayfa 2'deki a sütununu tarayacak girilen veri var ise ekleyecek yok ise bulunamadı diye hata vermesini istiyorum.
Bir diğer istediğim özellik ise stok kodu girilen userform'a 2 adet daha textbox ekledim eğer stok kodu kısmına girilen veri sayfa 2'de varsa ve ekleyecekse bu özel kodu-1 ve özel kodu-2 textboxlarını kontorl etmesi içinde veri var ise onuda yan hücreye eklemesi yok ise sadece girilen veriyi eklemesi.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bir diğer istediğim özellik ise stok kodu girilen userform'a 2 adet daha textbox ekledim eğer stok kodu kısmına girilen veri sayfa 2'de varsa ve ekleyecekse bu özel kodu-1 ve özel kodu-2 textboxlarını kontorl etmesi içinde veri var ise onuda yan hücreye eklemesi yok ise sadece girilen veriyi eklemesi.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: