• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ders notlarını her öğrenciye ayrı e-mail atmak

Excel Vers. ve Dili
2007
Selamlar 45 kişilik bir sınıfın excel sayfasında ismleri, notları ve mail adresleri bulunmaktadır.mail adreslerine tıklayarak Konu olarak 2. sayfa A1 deki metin, mail kısmında kişinin e mailinin solundaki bilgileri otomatik olarak her öğrenciye ayrı ayrı gitmesi sağlanabilir mi. Yardımlarınız için teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Dosyanız ektedir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Teşekkür ederim fireman64 ellerine sağlık

Çalıştır butonuna tıklayınca mail atma alanı oluşuyor.
1-İlk satırdaki mehmet ozan isimli öğrencinin ortalamasını 896 olarak çıkıyor.
2-Bu alan çok koyu
3-birde listeyi daraltıp genişletebilir miyim?
4-Bu işlemler için hazırladığınız çalışmaya nereden nasıl müdahale edebilirim( liste genişletme, renk seçimi vs gibi)

Bu dosyayı deneyin. Fon rengini açtım ve not düzenlemesi yaptım.

alt+f11 basarak vba modunda formun renk değişikliklerini yapabilirsiniz.

Ekli dosyalar

fireman64
denedim ilk ve üçüncü ismin not ortalamasını üç haneli çıkıyor.
Konu kısmına yazılacak mesaj da sayfa2 A1 hücresinden alınabilirse tamamlanmış olacak
çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Güzel bir çalışma ellerinize sağlık,
Ben buna bir çalışma için uzun bir süre uğraşmıştım konuyu çözememiştim,
Bunun bir adım ötesi olan şu ilaveyi de yapmamız mümkün mü?
İstendiği takdirde; bu not bilgilerinin tek tek değilde her mail adresine tek tuşla gönderilmesini sağlayabilir miyiz?
Açıklık getirmek adına şöyle demek istiyorum, birinci satırdaki bilgilerin birinci satırdaki mail adresine, ikinci satırdaki bilgilerin ikinci mail adresine şeklinde devam ederek bu tüm satırlardaki bilgilerim tüm satırdaki mail adreslerine gönderme işlemini tek tuşla yapmamız mümkün mü?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Selamlar.

Sistem iyi çalışıyor mail gönderme sayfası açılıyor, fakat mailler gitmiyor. ne yapmalıyım

listedeki öğrencilere tek tuşlar notlarını gönderir ön izlemesi yok direk gönderir.

Ekli dosyalar

Sayın fireman 64
sistem çalıştı outlook yerine outlook expres ayarlarını yapmışım.Toplu mesaj gönderiminde Bir program, e-posta sizin yerinize otomatik olarak göndermeye çalışıyor.
Buna izin vermek istiyor musunuz? sorusu çıkıyor. evet dediğimizde tekrar tekrar aynı mesaj çıkıyor. Ne yapabilirim. Teşekkür ederim

Son düzenleme:
outlook 2010 kurulu bende hiçbir uyarı penceresi çıkmadan mailleri gönderiyor

Geri