• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Dernek Programında aylık aidat ödeme kısmı yapılabilirmi

Çok eski bir çalışma gibi görünüyor ama elinde benzer örnekte çalışma olan birisi upload edebilir mi? Esinlenerek bir şeyler oluşturmaya çalışıyorum.

slm bi dernek proğramı arıyorum ama nedense yenı bi katılımcı bulsamadım eskilerde ya acılmıyor yada link hatalı

çalışmalarım devam ediyor. burada bahsettiklerinizi göz önünde tutacağım...
ancak belrttiğiniz şekilde yapmam gerekenlerden; üyenin kayıt tarihinden itibaren vermesi gereken aidatların bir listesinin oluşturulması gerekiyor. ardından süresi geçen aylara ait aidatın üyeye borç olarak gelmesi, ve borç kayıtlarının tutulması, ardından verilecek aidatların bu kayıtlar içinden seçilip aidat yatırıldığından borç kaydından düşmesi gerekiyor. bu konuda ustalardan yardım bekliyorum. bende uğraşacağım fakat nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. selamlar....
Tüm arkadaşlara selam. dernek programından acil olarak bana da lazım gönderirseniz sevinirim e-mailimi veriyorum. okaraman1971@gmail.com

arkadaşlar yeni bi proğram yapmaya çalışıyorum derneklerle ilgili ama deneme yanılma yoluyla uğrasıyorum anlamayınca baya zor

Geri