DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
dernek hakkında fazla bilgim olmamasına rağmen bir arkadaşa yardımcı olmak için uğraşıyorum. elinizdeki formu geliştirmeye çalışıyorum. belli bir yere kadar geldim. buradan sonra siz ilgililer ve diğer forum üyeleri ile beraber sanırım sonlandırabiliriz. ama öncelikle ne işlem yapılması gerektiği veya neyin nasıl yapılması gerektiği konusunda bilgiye ihtiyaç olacak. ondan sonrası kendiliğinden gelir.
Dernekler hakkında benim de teferruatlı bir bilgim yok. Ancak sizin yaptığınız çalışmada fakir kaydı gibi bazı userformları ilgili sayfalara bağladım. Aylık ödemelerinde tümü ve yarısı diye iki seçenek ekledim. Ancak Kasım ve Aralık ayları gitti. Ayrıca öyle bir yer olmalı ki örneğin 2008 yılına girilince aidatlar toplamı bütün üyelere borç olarak işlenebilmeli, hangi üyenin aidatını ne kadar ödediği ne kadar borcu kaldığı görülebilmeli, yıllar bölümü 2006 - 2008 aralığına ayarlanmış. Daha eski derneklerin geçmiş aidatları nasıl işlenebilir. Gelecek yıllar için de aynı şey sözkonusu. Ayrıca bazı raporların da alınmasına ihtiyaç var. Örneğin bir hasta için kan grubu aynı olanlar bulunup onlara mesaj yollanabilmeli. Toplu mesaj için cep telefon numaraları topluca görülebilmeli.
gelir gider kaydı tutulabilmeli. Dernek topantılarında imzalı üye listesi alınabilmeli diye düşünüyorum. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Burada para ve paranın umudu işe yaramaz Akkarınca