• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

dernek proğrami veri süz sorunu

Excel Vers. ve Dili
exel2007
arkadaşlar sayın ustalarım vede Korhan AYHAN hocam verdiğiniz örneklerden naçizane küçük değişimlerle kenime uyarladım ve bu beni çok heyecanlandırdı sanırım konu başlığı ihtiyaca cevap veriyorti biyi fazla görüntülendi hiç bukadar görüntüleneceğini tahmin etmiyordum ekli proğramı herkes kullanabilir ama yapılan değisiklikler eksikler ve eklemeleri burde paylaşırsak hem bişeyler ögrenmiş oluruz hemde ortaya daha güzel şeyler çıkar ilerde daha detaylı hale getirmeye çalışacağım katkı ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
arkadaşlar bana yol gösterecek kimse yokmu tabi bu arada araştırmalarım devam ediyor proğramın kalan kısımlarınıda tamamlayacağım en azından görsel kısımları

sanırım ya saşlığı yanliş yazdım yada ne istediğimi tam ifade edemedim ama konunun görüntülenmesine sevindim sayın hocalarımız ve ustalarımızdan riçam site eski ve köklü bi site olduğundan arama ve ihtiyacımıza cevap bulmak için bile biraz bilgiye sahip olmak gerek onun için baştan sona beraber bi proğram yapsak açıklamalı bol örnekli yeni katılımcılarında takip edeceği

Arkadaşlar üye tarihime bakıpta baya bişeyden anlıyor sanmayın daha önce vaktim olmadığından ilgilenemiyordum ama artık zaman ayırıp hevesle karıstırıyorum ama daha yolun çok çok başındayım.

sayın korhan ayhan çok tesekkürler yardımlarınız için

Geri