Depo lot no takibi yardım

Excel Vers. ve Dili
2007 turkce
Merhabalar...

Depodaki ürünlerimi lot no ile takip etmem için depoda hangi üründen hangi lot nosundan ne kadar kaldıgını gormem lazım.Pembe ile işaretledim örnek olsun diye.Mevcut kısmında "LOT NO VE ADET" Kısmında gormem lazım.Bunu yapabilecek donanima sahip değilim sizlerin yardimina başvuruyorum.Yardim edebilecek olan varsa çok sevinirim.

Form ektedir.

Son düzenleme:

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Ekte bir şey göremiyorum :(

Excel Vers. ve Dili
2007 turkce
Ben neden ekliyemiyorum :( dosyayi secip upload dedikten sonra pencereyi kapat diyorum ama olmuyor

Excel Vers. ve Dili
2007 turkce
Formu ekliyemiyorum isteyene mail yoluyla atabilirim.boyutu fazla oldugu için gitmiyor.

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
küçültülmüş bir örneğini ekleyebilirseniz daha iyi olur.

Excel Vers. ve Dili
2007 turkce
Dosyayi zipledim şimdi oldu sanırım :)

Girişleri lot ile yapmak istiyorum ama çıkışları lot no yazmadan çıkmak istiyorum.Mevcuda baktıgımda hangi üründen hangi lot no ile ne kadar kaldığini gormek istiyorum.Bilmiyorum çok şey mi istiyorum olur mu olmaz mi :) eğer çıkışları lot no yazmadan çıkış olmazsa manuel olarak çıkış yaparım.Önceliğim mevcutta lot no larının gozukmesidir.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2022 - Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
16-03-2025
Mantık olarak yanlış düşünüyorsunuz. "Girişleri lot ile yapmak istiyorum ama çıkışları lot no yazmadan çıkmak istiyorum.Mevcuda baktıgımda hangi üründen hangi lot no ile ne kadar kaldığini gormek istiyorum." diyorsunuz ama girişler lotlu olup çıkışları lotsuz yaparsanız hangi lottan ne kadar kaldığını nasıl öğreneceksiniz.

Excel Vers. ve Dili
2007 turkce
o zaman çıkışlarıda lot no ile yapsam sorun ortadan kalkar.Dediğim gibi emin değilim ama önceliğim mevcuta baktıgımda hangi üründen hangi lot nodan ne kadar kaldiğini görmek istiyorum.

Lot nosuz çıkışıda ben ürün adı tarih çıkış miktarını yazdiğim zaman belki gidip o lot nosunu bulur ve otomatik olarak çıkış yapar diye düşündüm.

Yorum için tskler sn.programer.