• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

deniz nöbet programi

zerali

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
galiba konuyu yanlış yere açmışım kendi okuluma yapmak istediğim bu nöbet programında nöbet değiştir' e tıklattığımda D4 den D8 e kadar olan bir sıranın yer değiştirmesi. yani D4 deki kişi D5 e,D5 deki D6 ya D6 daki D7 ye, D7 deki D8 e D8 deki de D4 e gelmesi gerekiyor.Her tıklamada bu devir-daim devam etmeli. Bu işlem E,F,G,H,I,J,K sütunlarında da aynı zamanda olacak şekilde makroyla düzenleyebilir miyiz?
şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

Ekli dosyalar

S.A.;

Bir Satırdakiler için mi yoksa tüm hepsi için mi olacak?

-Aylık liste olarak hazırlan sa iyi olmaz mı?
-Kişi adları diğer bir sayfada olsa.

Forumda daha önce yayınlanmış bir nöbet programı dosyanıza uyarlanmıştır.
İnceleyiniz.

Ekli dosyalar

turist hocam bu çalışmayı uyarlamanız çok güzel olmuş teşekkür ediyorum.yalnız bizim ihtiyacımızı tam olarak karşılamıyor.Çünkü branş öğretmenlerinde gün seçimini yapabilmemiz gerekiyor. boş günü oluyor dersinin çok yada az olduğu günler oluyor.Bir de bu nöbet yerlerini 10 a çıkarma şansımız olursa mükemmel olur.ilginiz için çok teşekkürler.

turist hocam bu çalışmayı uyarlamanız çok güzel olmuş teşekkür ediyorum.yalnız bizim ihtiyacımızı tam olarak karşılamıyor.Çünkü branş öğretmenlerinde gün seçimini yapabilmemiz gerekiyor. boş günü oluyor dersinin çok yada az olduğu günler oluyor.Bir de bu nöbet yerlerini 10 a çıkarma şansımız olursa mükemmel olur.ilginiz için çok teşekkürler.

Eklediğim dosya uyarlaması talebinizi karşılamaz. Nöbet yerlerinin 10 olması sorun değil, uyarlanabilir, ancak; öğretmenlerin gün seçimi devreye girerse ekli dosya çözüm getirmez.

Bu nedenle, öğretmenlerin değişken günlerinin hangi koşullarda olacağını belirlemeniz ve dosyanızda bunu açıklamanız gerekli.
Yani, nöbet listesi oluşturmak için öğretmenlerin uygunluk durumu bilinmeli.

Bu haliyle dosyanızı düzenleyip tekrar eklerseniz, yardım almanız kolaylaşacaktır.

kod:
Kod:
Private Sub CommandButton1_Click()

ReDim say(50)

For k = 4 To 11
s = s + 1
say(s) = Cells(8, k)
Next

For j = 4 To 11
For i = 8 To 4 Step -1
Cells(i + 1, j).Value = Cells(i, j).Value
Next i
Next j
s = 0
For k = 4 To 11
s = s + 1
Cells(4, k) = say(s)
Next

End Sub

turist hocam ve halit3 hocam ilginiz sayesinde okulum güzel bir nöbet proğramına kavuştu.çok teşekkürler

Teşekkürler İyi çalışmalar

Geri