- Excel Vers. ve Dili
- microsoft office 2016 professional plus 2016
Denetim şirketimizde cap adında bir denetim programı kullanıyoruz.Programın mantığı şu şekilde;100 nolu hesaptan 900 nolu hesaplara kadar bütün hesapların muavinini alıp kendi içerisinde yevmiye numarasından gruplandırıp mahsup fişlerini oluşturmak,çeşitli hesaplamaları yapmak,analizleri yapmak vs.
Benim isteğim bunları excel üzerinde yapmak,
Yüklediğim görüntüde 335 nolu hesabın muavini vardır.
***1 ile işaretlediğim yere tıklayınca,2 numaralı yerde sütun açılıp fişin karşı bacaklarını gösteriyor.
***3 ile işaretlediğim yer ise fiş numaralarıdır.Bunlardan herhangi birisine tıkladğımızda direkt olarak mahsup fişinin içine girmekteyiz.(örnek mahsup fişi ektedir)
Ben şimdi bir tane örnek şekilde bütün muavinleri içeren excel dosya yükledim.Bunları kendimce uyarlamaya çalıştım.Yevmiye numaralarından süzme yaptığımda bana mahsup fişini veriyor.Bunu cap programındaki gibi süzme yapmadan yapma şansımız var mı.yani fiş numarasının üstüne tıkladğımızda,
Son olarakta cap programındaki gibi bir muavini süzdüğümüzde fişin içine girmeden fişin karşı bacaklarını görebilme imkanımız var mı?
Link;
http://s3.dosya.tc/server20/5RGOIz/capdenetimprogram_hk.rar.html
Benim isteğim bunları excel üzerinde yapmak,
Yüklediğim görüntüde 335 nolu hesabın muavini vardır.
***1 ile işaretlediğim yere tıklayınca,2 numaralı yerde sütun açılıp fişin karşı bacaklarını gösteriyor.
***3 ile işaretlediğim yer ise fiş numaralarıdır.Bunlardan herhangi birisine tıkladğımızda direkt olarak mahsup fişinin içine girmekteyiz.(örnek mahsup fişi ektedir)
Ben şimdi bir tane örnek şekilde bütün muavinleri içeren excel dosya yükledim.Bunları kendimce uyarlamaya çalıştım.Yevmiye numaralarından süzme yaptığımda bana mahsup fişini veriyor.Bunu cap programındaki gibi süzme yapmadan yapma şansımız var mı.yani fiş numarasının üstüne tıkladğımızda,
Son olarakta cap programındaki gibi bir muavini süzdüğümüzde fişin içine girmeden fişin karşı bacaklarını görebilme imkanımız var mı?
Link;
http://s3.dosya.tc/server20/5RGOIz/capdenetimprogram_hk.rar.html
Son düzenleme: