• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

demirbaş zimmet tablosu (liste halinde personele göre tüm malzemeleri listeleme)

Merhabalar

Ben bir demirbaş zimmet tablosu hazırlamaya çalışıyorum
ekte birinci sayfada bir form hazırladım formda combobox da isimleri listeledim isimlere göre ikinci sayfada personelin bilgilerini zimmet tutanağına getirdim.
Üçüncü sayfada demirbaş listesi var herbir personelin birden fazla malzemesi var.
bunları B2 hücresinden başlayarak personele göre bir kerede tüm malzemelerin listelememem gerekiyor bunu nasıl sağlayabilirim bunun için hangi fonksiyonları kullanmalıyım?

Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Merhabalar

Ben bir demirbaş zimmet tablosu hazırlamaya çalışıyorum
ekte birinci sayfada bir form hazırladım formda combobox da isimleri listeledim isimlere göre ikinci sayfada personelin bilgilerini zimmet tutanağına getirdim.
Üçüncü sayfada demirbaş listesi var herbir personelin birden fazla malzemesi var.
bunları B2 hücresinden başlayarak personele göre bir kerede tüm malzemelerin listelememem gerekiyor bunu nasıl sağlayabilirim bunun için hangi fonksiyonları kullanmalıyım?

Şimdiden teşekkürler.

eki inceler misiniz

Ekli dosyalar

Zimmet tablosu

Arkadaşlar bende birzimmet tablosu sizlerden rica edecektim
verdigim çalışmada bana sütunlardaki bilgileri tablo olarak aktaracak
teşekkürler

Ekli dosyalar

ya ben zimmet tablosu istiyorum
sütunlarda isimler var yani her sütun bir personelin zimmet listesini oluşturacak
ilk form sütununda ise zimmet tablosu oluşturulacak burda ben isim seçince kişinin zimmet listesini oluşturacak
yani gönderdigim çalışmayı yeniden düzenleye bilirsiniz ben sadece ön bilgi amaçlı verdim çalışmayı siz daha iyisini yapabilirsiniz
çok teşekkürler İhsan bey

Selam,
Ekteki mevcut dosyada demirbaş listelerinin olduğu sayfadaki bilgileri, form sayfasından E40 hücresinden çağırdığım zaman bilgilerin gelmesi istiyorum çözüm bulabilecek arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

Ekli dosyalar

Selam,
Ekteki mevcut dosyada demirbaş listelerinin olduğu sayfadaki bilgileri, form sayfasından E40 hücresinden çağırdığım zaman bilgilerin gelmesi istiyorum çözüm bulabilecek arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba.

Sanırım istediğiniz ekli belgedeki gibi birşey.
.

Ekli dosyalar

Geri