• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Değişikliklerin kaydedilmesi

Sayın Evren Bey!!! size nasıl teşekkür edebilirim bilemiyorum,ilginizi ve bilginizi esirgemediniz, şu anda problem yok,mükemmel oldu.herhangi bir sorunda tekrar rahatsız edersem lütfen kusura bakmayınız.çok teşekkürler!!!
Sayın Evren Bey!!! ben bu çalışmadaki "toplam sayfasını" özet tablo veri kaynağı olarak kullanacağım,bu anlamda da çok faydalı oldu tekrar TEŞEKKÜRLER!!!

Sayın Evren Bey!!! size nasıl teşekkür edebilirim bilemiyorum,ilginizi ve bilginizi esirgemediniz, şu anda problem yok,mükemmel oldu.herhangi bir sorunda tekrar rahatsız edersem lütfen kusura bakmayınız.çok teşekkürler!!!
Sayın Evren Bey!!! ben bu çalışmadaki "toplam sayfasını" özet tablo veri kaynağı olarak kullanacağım,bu anlamda da çok faydalı oldu tekrar TEŞEKKÜRLER!!!
Rica ederim.
İyi çalışmalar..:cool:

Sayın Evren Bey!!! İlerleyen zamanda 20 satırlık malzeme yetersiz kalacak bu durumda ihtiyaç duyulacak satır miktarına göre kodları revize etmemiz gerekecek o , o zaman düşünülecek tabi. kendim beceremezsem; esirgemeyeceğinizi umarak ve bilerek yardımlarınızı istirham edeceğim. SAYGILAR

Sayın Evren Gizlen uzmanımın son halini şekillendirdiği çalışmada ihtiyaca binaen meydana gelen bir hususu arz etmek istedim.İsteğim odur ki "aktar" düğmesini kullandıktan sonra gelen msgbox tan sonra gelen userformda bulunan seçenek butonlarından hangisini seçersem kaydet butonuna tıkladığımda onun içeriğini "toplam" sayfası "v" sütununa aktarma işlemindeki gibi aktarsın.yani mal alımı ise mal alımı olarak,hizmet alımı ise hizmet alımı olarak vs... umarım anlatabilmişimdir. SAYGILAR!!! Dosyadada izahat vardır

Ekli dosyalar

Sayın Evren Gizlen uzmanımın son halini şekillendirdiği çalışmada ihtiyaca binaen meydana gelen bir hususu arz etmek istedim.İsteğim odur ki "aktar" düğmesini kullandıktan sonra gelen msgbox tan sonra gelen userformda bulunan seçenek butonlarından hangisini seçersem kaydet butonuna tıkladığımda onun içeriğini "toplam" sayfası "v" sütununa aktarma işlemindeki gibi aktarsın.yani mal alımı ise mal alımı olarak,hizmet alımı ise hizmet alımı olarak vs... umarım anlatabilmişimdir. SAYGILAR!!! Dosyadada izahat vardır

Dosyayı güncelledim.
2 numaralaı mesajdan indirebilirisniz.:cool:

Sayın Evren Bey!!! teşekkür için geç kalmamın sebebi forumdan "sunucu yüklemesi çok fazla" şeklinde uyarı almamdan dolayı bağlanamamak. dosyaya gelince ben istedim bir göz Allah verdi iki göz misali olmuş çok teşekkür ederim. fakat yine benim izahattaki eksik kalmamdan dolayı şöyle bir durum var: "çağır" düğmesi ile çağırıp gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra kullandığım "güncelle" düğmesi sadece "v" sütununda gerekli değişiklikleri yapmamakta.Bu hususuda 25 nolu mesajda belirtmeliydim. dosyada da gerekli izahatı yapmaya çalıştım bu neden ile özür dileyerek saygılar sunuyorum!!!

Ekli dosyalar

Dosyayı günceledim.
2 numaralı mesajdan indirebilirsiniz.:cool:

Sayın Evren Bey!!! teşekkür için geç kalmamın sebebi forumdan "sunucu yüklemesi çok fazla" şeklinde uyarı almamdan dolayı bağlanamamak. dosyaya gelince ben istedim bir göz Allah verdi iki göz misali olmuş çok teşekkür ederim. fakat yine benim izahattaki eksik kalmamdan dolayı şöyle bir durum var: "çağır" düğmesi ile çağırıp gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra kullandığım "güncelle" düğmesi sadece "v" sütununda gerekli değişiklikleri yapmamakta.Bu hususuda 25 nolu mesajda belirtmeliydim. dosyada da gerekli izahatı yapmaya çalıştım bu neden ile özür dileyerek saygılar sunuyorum!!!

Sayın Evren Bey!!! dosyada yaptığım izahatte "güncelle" düğmesine tıkladığımda (-userform çıkmasına gerek yok sadece değişiklik; durum (v) sütununada yansısın yeterli) demiştim.fakat sizin yaptığınız daha estetik olmuş.çok teşekkür ederim. yanlız şöyle bi sıkıntı var: güncelle düğmesi ile gelen userformda devamlı "mal alımı" seçili geliyor,bu da çağrılan ihalenin mal alımımı ,yapım işimi,vs... olduğu noktasında karışıklığa neden oluyor.isteğim odur ki güncelle butonu ile gelen userformda çağrılan ihale ne ise(mal alımı,hizmet alımı,vs...) o seçenek butonu işaretli olarak gelse mümkün olurmu acaba?SAYGILAR!!!

Sayın Evren Bey!!! şayet çok oldun demezseniz "aktar" düğmesi ile gelen userformdan seçtiğim seçeneğin ismi "fiyat araştırması" sayfası "B8"hücresini yazılabilirmi?başlık olması anlamında(MAL/HİZMET/YAPIM İŞİ) olan hücre userformdaki seçenek düğmelerinden hangisi seçili ise o olacak SAYGILAR !!!yani hem durum ("v")sütunu hemde B8 hücresi aynı seçenek olacak mümkün ise

Sayın Evren Bey!!! şayet çok oldun demezseniz "aktar" düğmesi ile gelen userformdan seçtiğim seçeneğin ismi "fiyat araştırması" sayfası "B8"hücresini yazılabilirmi?başlık olması anlamında(MAL/HİZMET/YAPIM İŞİ) olan hücre userformdaki seçenek düğmelerinden hangisi seçili ise o olacak SAYGILAR !!!yani hem durum ("v")sütunu hemde B8 hücresi aynı seçenek olacak mümkün ise
Doayayı 2 numaralı mesajda güncelledim.:cool:

yanlız şöyle bi sıkıntı var: güncelle düğmesi ile gelen userformda devamlı "mal alımı" seçili geliyor,bu da çağrılan ihalenin mal alımımı ,yapım işimi,vs... olduğu noktasında karışıklığa neden oluyor.isteğim odur ki güncelle butonu ile gelen userformda çağrılan ihale ne ise(mal alımı,hizmet alımı,vs...) o seçenek butonu işaretli olarak gelse mümkün olurmu acaba?SAYGILAR!!!

Sayın Evren Bey!!! 31 nolu mesaj tam isabet olmuş çok teşekkür ederim. ayrıca 30 nolu mesaj için harcadığınız mesaiyede teşekkür ederim.ancak yukarıda belirttiğim kısmı tam izah edemedim sanırım.çağır düğmesi ile çağırdığım ihalenin "v" sütunundaki durumu ne ise (yapılan değişiklikleri kaydetmek için kullandığım güncelle butonu ile) gelen userformda o seçenek işaretli olsun mümkün ise SAYGILAR!!!

Sayın Evren Bey!!! 33 nolu mesajda eksik bıraktığım bir hususu ilave etmek istedim:çağır düğmesini kullandığımda "B8"hücreside "V"sütunundaki durum ne ise ona göre değişebilirmi? SAYGILAR!!!

Sayın Evren Bey!!! 34 nolu mesajın olurluğu gerçekleşir ise 33 nolu mesajdaki olay o kadar önemli olmayacak ;çünkü userformdaki seçenekler için "B8" hücresinden kopya çekebilirim SAYGILAR!!!

İsteklerinizin hepsi yapıldı.
Ayrıca comboboxta düzenleme yapıldı.Boş satrılar listelenmiyor.
Dosyayı 2 nolu mesajda güncelledim.:cool:

İsteklerinizin hepsi yapıldı.
Ayrıca comboboxta düzenleme yapıldı.Boş satrılar listelenmiyor.
Dosyayı 2 nolu mesajda güncelledim.:cool:

Sayın Evren Bey !!! size nasıl teşekkür edebilirim bilemiyorum? sadece Allah razı olsun demek geliyor elimden; iki gündür epey emek harcadınız hakkınızı helal ediniz lütfen!!! şu anda mükemmel görünüyor. İleride yeni ihtiyaçlar hasıl olduğunda bilgilerinizi esirgemeyeceğinizi bilerek tekrar SAYGILAR!!!

Geri