• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Değişikliğin Tarihi

Excel Vers. ve Dili
Ağırlıklı olara 2003,2007,2010
Herkese iyi akşamlar diliyorum. Tam ifade edebildim mi bilmiyorum fakat şöyle bir sorum var.
B2 den başlayan ve AH2 ye kadar devam eden sütünlarda bulunan bilgilerde değişiklik yapıldığında hangi bilginin hangi tarihte değiştiğini yardımcı sütunlarla veya koşullu biçimlendirme ile tespit etmek mümkün mü acaba H3 deki telefonda değişiklik yapıldığında I3 yard. süt tarih atacak bir formül veya makro mümkün mü
Cevap Verecek Arkadaşlar Şimdiden Teşekkür ediyorum

Ekli dosyalar

Merhaba,
Ekteki dosyada Sayfa1 de belirttiğiniz aralıktaki verileri değiştirdikçe, "izle" isimli sayfada oluşan kayıtları gözlemleyiniz.

Kodlarınız:
Kod:
Dim hcr As Range, deg As String, yeni As String
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
Set sh = Sheets("izle")
If Not Intersect(Target, [B2:AH2]) Is Nothing Then
adr = Target.Address
ss = sh.Range("A" & Rows.Count).End(3).Row + 1
With Application
    .ScreenUpdating = False
    .DisplayAlerts = False
    .EnableEvents = False
End With
    yeni = Target.Value
sh.Range("A" & ss).Value = Format(Now, "dd/mm/yyyy" & "--" & "hh:mm:ss")
sh.Range("B" & ss).Value = ActiveSheet.Name & " - Hcr: " & adr
sh.Range("C" & ss).Value = deg
sh.Range("D" & ss).Value = yeni
sh.Range("A1:D" & ss).Borders.LineStyle = 1
With Application
    .ScreenUpdating = True
    .DisplayAlerts = True
    .EnableEvents = True
End With

Ekli dosyalar

Teşekkür

Sayın Antonio ilginize çok teşekkür ediyorum esas belgeme uygulamadım fakat istediğim olmuş elinize sağlık.

Herkese iyi akşamlar diliyorum. Tam ifade edebildim mi bilmiyorum fakat şöyle bir sorum var.
B2 den başlayan ve AH2 ye kadar devam eden sütünlarda bulunan bilgilerde değişiklik yapıldığında hangi bilginin hangi tarihte değiştiğini yardımcı sütunlarla veya koşullu biçimlendirme ile tespit etmek mümkün mü acaba H3 deki telefonda değişiklik yapıldığında I3 yard. süt tarih atacak bir formül veya makro mümkün mü
Cevap Verecek Arkadaşlar Şimdiden Teşekkür ediyorum
Merhaba,

Aşağıdaki bağlantıyı inceleyiniz. 37 numaralı mesajda Sn. Korhan Ayhan' ın çok güzel bir paylaşımı var.

http://www.excel.web.tr/f48/log-tutmak-t27791/sayfa4.html

Denendi

Sayın Antoni Bey; Kod sadece [B2:AH2] satırında çalıştığını fark ettim ve kod [B2:AH2452] şeklinde yapınca tüm satırlarda netice verdi. Tekrardan teşekkür ederim.

Teşekkür ediyorum Korhan Ayhan Beyin çalışmasını da denedim güzel olmuş üstadın eline sağlık bir çok çalışmasından yararlanıyorum.

Geri