• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

değişikliği algılamıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan meda58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
2010 tr
arkadaşlar kullandığım sayfada hücrelerin hepsi formüllü veriyi başka sayfalardan alıyorlar hücrelerdeki veriler hergün değişiyor ancak kullandığım macro bu değişikliği algılamıyor değişikliği algılaması için ne yapabiliriz lütfen yardımlarınızı beliyorum

kodlar

Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Not Intersect(Target, [d1:d65536]) Is Nothing Then
Cells(Target.Row, "C") = Date
ActiveCell.Offset(1, 0).Select
ElseIf Not Intersect(Target, [h1:h65536]) Is Nothing Then
Cells(Target.Row, "G") = Date
ElseIf Not Intersect(Target, [n1:n65536]) Is Nothing Then
Cells(Target.Row, "M") = Date
ElseIf Not Intersect(Target, [r1:r65536]) Is Nothing Then
Cells(Target.Row, "Q") = Date
ElseIf Not Intersect(Target, [x1:x65536]) Is Nothing Then
Cells(Target.Row, "W") = Date
End If
End Sub

çok iyi değilim ama excell 2010 da dosya sekmesi altında seçenekler bölümünde formüller seçeneği var orda formüllerin nasıl çalışacağını belirleyebiliyorsunuz isterseniz bir göz atın derim

Merhaba,

Kodlarınızı aşağıdaki kod bloğuna yazıp deneyiniz.

Kod:
Private Sub Worksheet_Calculate()
.........
.........
.........
End Sub

hocam denedim olmuyor
dosyayı bir türlü gönderemedim turnis sırası sayfasında sayıların bulunduğu sutunlar verileri başka yerden alıyorlar hepside formüllü burdaki veriler günlük olarak değişiyor bu veriler değiştikçe tarihlerinde değişmesini istiyorum bir çok kod denedim fakat beceremedim ilgilenirseniz beni çok memnun edersiniz

Merhaba,

Dosyanızı sıkıştırıp eklemeyi deneyin. Eğer yinde boyutu büyük ise paylaşım sitelerinden birisine ekleyip linki buraya yazın. Yada dosyanıza benzer yapıda küçük bir örnek dosya hazırlayıp foruma eklemeyi deneyin.

hocam bu kadar zor ve karışık olacağını hiç düşünemedim elimdeki dosya çok büyük ve karmaşık bu dosyada TURNİS SIRASI yazan sayfada tarihlerin otamatik atmasını sağlamaya çalışıyorum gizli sutunlar mevcuttur verileri başka yerden alıyor aldığı yerlerde başka yerden incelediğinizde beni daha iyi anlıyacaksınız tarihin yanındaki sayılar değişince tarihde değişmeli sayı değişmiyorsa tarihde aynı kalmalı ilginize sonsuz teşekkür ederim

Ekli dosyalar

korhan hocam acaba inceleme imkanı buldunuzmu

arkadaşlar derdime dermen olacak yokmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri