• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

#DEĞER! hatası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bghns
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Bilgi girişi sayfasına bazı bilgileri girip aynı anda 3 tane farklı belge elde ediyorum fakat bazı sayfalarda başlığa yazdığım hatayı alıyorum düzeltmeme yardımcı olursanız memnun olurum

Ekli dosyalar

. . .

YAK. MALİYET - G7 hücresi için formül
Kod:
=EĞER(EHATALIYSA((C7+D7+E7)/3);0;(C7+D7+E7)/3)

Diğer formüllerinizide bu şekilde güncelleyiniz.
Forumda EHATALIYSA formülünü aratınız.
Kod:
=EĞER(EHATALIYSA([B]formülünüz[/B];0;[B]formülünüz[/B])

. . .

Mrhaba,
Verileri aldığınız "Bilgi Girişi" sayfasındaki tüm verileri doldurduğunuzda hatanın düzeleceğini göreceksiniz. Boş hücreleri aldığınız için bu hatayı almaktasınız.
Eki inceleyiniz. Formulde bir düzenleme yaptım.

Ekli dosyalar

Yaptığınız değişikllikler için teşekkür ederim. Fakat ben bu proğram ile fatura ve diğer bir belgedeki bilgileri ekleyerek 3 farklı belge elde etmeye çalışıyorum.Örneğin faturada 1 kalem alınan olursa sadece ilk satır dolacak 5 kalem alınan olursa 5 satır dolacak. Şimdi ben yaptığınız değişiklikleri inceledim son sayfada muayene kabul komisyonda olan bir belgedede olan hataları düzeltirseniz teşekkür ederim.

rica etsem yardımcı olursanız memnun olurum

Merhaba
İyi Çalışmalar
Dosyanız Ektedir.
--------------------------
Konuya Olumlu Veya Olumsuz
Dönüş Yapmanız.
Konuyu Takip Eden Diğer Site
Sakinleri Açısından Faydalı Olucaktır.

Ekli dosyalar

Çok teşekkür ederim. Ayrı ayrı belgedeki bilgileri girmek için uğraşıyordum. Şimdi tam istediğim gibi oldu bir taşla 5-10 kuş vurmuş gibi olacağım :)

Kolay Gelsin İyi Çalışmalar

Sayın asr35 bir proğram daha yapmak istiyorum.Ben pansiyonlu okulda çalışıyorum.Pansiyonun ambarı üzerimde günlük çıkış yapılan çıkılan malzemeleri gösteren belge var buna tabela deniyor.Bu tabelayı hazırlayıp elimizde ne kadar mal kaldığını görmek istiyorum. Piyasada 200 liraya satılıyor dediğim tip programlar.Bana tavsiye edebileceğiniz şu şu şekilde yapabilirsiniz yada siz ön hazırlığını anlatın birlikte yaparız derseniz onada memnun olurum.

Merhaba
Sayın bghns
İyi Çalışmalar
Yeni Bir Konu Başlığı Açarak
İstediğiniz Konuyla İlgili
Bir Örnek Dosya Ekleyebilirseniz
Müsait Olan Bir Arkadaşımız
Yardımcı Olur.

Geri