• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

#DEĞER Hatası

merhaba
böyle güzel destek almak tüm yorgunluğa #DEĞER!

#DEĞER!

İYİ ÇALIŞMALAR ARKADAŞLAR...

ekteki dosyamda neden #DEĞER! uyarısıyla karşılaşıyorum acaba?
nasıl düzeltirim? yapılmış haliyle beraber nasıl yapıldığınıda öğrenebilirmiyim acaba?

#DEĞER!

Sayıyı metin olarak gördüğü için,
sayıya çevirdiğin zaman düzeliyor.

Sn Dr.F1
nasıl düzelttiğinizi anlatır mısınız? Hücre biçimlendirmeden yapamadım da.
Teşekkürler.

evt bende hücre biçimlendirmeden yapmaya çalışmıştım ilk başta ama olmadı.metin biçiminde değil sayı biçimine çeviriyorum hücre biçimlendirme kutusundan ama gene olmuyor

Merhaba,

Ekteki dosyanızda A1 Hücresinde iken F2 tuşuna basıp enter yaparsanız hata düzelecektir..

Sn espiyonajl
Kusura bakmayın ben gene anlamadım.tam olarak ne yapmam gerekiyor.hücre biçimlendirmeye girip isteğe uyarlanmış mı seçmeliyim.Bu hatayı düşeyara fonksiyonunu kullanırken de veriyor.Bir türlü çözemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler...

Merhaba,

Ben tek hücrede bu hata olduğu için bunu söyledim dosyanızda genel olarak bu problem var ise, bunu düzeltmenin birçok yolu var örnek dosya eklerseniz daha net bir cevap verebilirim.
Kısa şöyle anlatmaya çalışayım,

Aradığınız değer ile arattığınız değerlerden birinin biçimi metin diğeri sayı ve benzeri ise bu tür hata ile karşılaşabilirsiniz..

sn espionaj bende denedim a1 deyken F2 e basmayı.ancak olmuyor.çok ufak bi sorun ama çok uğraştırdık sizi kusura bakmayın.

Merhaba,

A1 Hücre biçimi Sayı ve Genel de formatında olduğunu kontrol edermisiniz. Eğer bu şekilde ise A1 in içinde iken F2 ye basıp enter yapınız. Eğer bunu yapamadıysanız A1 Hücresine fare ile 2 kere click yapın yanı kısa A1 Hücresinin için girip tekrar çıkınız. Ayrıca A1 Hücresindeki değeri tekrar yazarak deneyebilirsiniz..

Merhaba,
Sn espinoyajl rahatsız ediyorum ama.örnek dosya ekledim yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler...

Merhaba,

A2, B2, C2, D2 ve E2 hücrelerindeki hata verme nedeni yazdığınız formülden kaynaklanmaktadır. Bir değerin solundaki verileri bulmak için düşeyara formülü kullanılmaz. Bunun için aşağıdaki formülü A2 Hücresine yazarak E2 Hücresine kadar kopyalayarak denermisiniz..

Kod:
=İNDİS(Sayfa1!$A:$E;KAÇINCI($F$2;Sayfa1!$F:$F;0);SÜTUN())

Sn espiyonajl sorun çözüldü
Gerçekten çok tşk ederim.
İyi Akşamlar...

Rica ederim.

İyi akşamlar..

bende çok teşekkür ediyorum sn espionajl kardeşim. iyi çalışmalar...

Geri