Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Listbox'lu olan makro ile sonuç alınmasını sağlar, yazılan harfi içerenler listelenir.
Diğeri ise formül ile sonuç alınan dosyadır, dosyadaki açıklama yeterli diye düşünüyorum.
Sayın YILDIZ, hangi cümlemi "tepeden bakma" olarak yorumladınız anlayamadım.
Benim gibi emek/zaman harcamaya üşenmeyen ve sorulara, açıklamalı cevaplar yazan birine böyle cümleler yazmanızı garipsedim doğrusu.
Konulara benim ve diğer üyelerin verdiği cevapları takip ederseniz, birçok forum üyesi gibi
sadece çözümü paylaşmadığımı, açıklayıcı notlar yazdığımı görebilirsiniz.
Formül ile çözüm içeren dosyadaki ürünler isimli sayfaya ve AD TANIMLAMA kısmına ve VERİ DOĞRULAMA ekranındaki işaretli/işaretsiz alanlara bakarsanız anlayacağınızı düşünüyorum.
Anlaşılmayan bir durum varsa, sorabilirsiniz elbette. Ben üşenmem tekrar açıklama yazarım. Sabırlıyımdır.
Bir miktar da ihtiyaç sahibinin araştırması, deneme/yanılma ile yol alması gerekir ki öğrenme gerçekleşsin.
Yoksa elbette, işte cevap deyip orada kesebilirim, sorun çözülmüş olur ancak bilgi aktarımı gerçekleşmez.
Oldukça yol aldığımı düşünüyorum teşekkür ederim. iki sorum olacak ; ilki, örneğin "Embassy" kelimesini içeren birçok hücre var. Ve onu yazdığımda hata veriyor. listelemiyor. Diğeride, Hücreye yazarken, sheet3 de yazan formatın aynısı mı olmak zorunda ( büyük küçük harfe dikkat ederek mi yazılmalı? )
Oldukça yol aldığımı düşünüyorum teşekkür ederim. iki sorum olacak ; ilki, örneğin "Embassy" kelimesini içeren birçok hücre var. Ve onu yazdığımda hata veriyor. listelemiyor. Diğeride, Hücreye yazarken, sheet3 de yazan formatın aynısı mı olmak zorunda ( büyük küçük harfe dikkat ederek mi yazılmalı? )
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.