• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

data sayfasından değişkenli veri alma

bende sizin eklediğinizdn kontrol ettim başka dosya yok şuan

Benim söylemek istediğim bu değildi.

Eklediğim dosya bana göre hatasız çalışıyor. Hata olduğunu, verileri göstermediğini söylediğiniz değeri girin hata yada eksik veri gösterdiği zaman o haliyle kaydetip foruma ekleyin ki hata nedir görebileyim ve ona göre müdahale edeyim.

.

dolgu yapmıştım sanırım gözükmedi o yazı rengini mavi yaptım

Ekli dosyalar

Burdaki sorun nedir? Formül istenen verileri dökdü. Daha öncede söylemiştim, deneme yapabilmek için data sayfasını değiştirmiştim.

data sayfasına bakarsanız B sütununda 2 tane 001 veri var 2. ve 4. satır alıcı isimleride a ve c dir.

Tekrar incelemenizi rica ederim.

.

şimdi fark ettim ama yine aynı sorun var 10mm yok getirmiyor I sutunundaki verileri f stunundaki verini altına getirmiyor

Karşılığını bulamadığım için F sütuna formül yazmamıştım. Aynı formülü değiştirerek sizde yazabilirsiniz. Yada F sütununun ve boş kalan başka sütun varsa data sayfasına denk gelen sütun adlarını yazın ben ekleyim.

datadaki f sutunu datadaki I sutunu alt alta gelecek ve hattda datadaki 9 tane olabilir cinsler var ben örnek olsun diye 2 tane koymuştum gerisini kendim yapabilirim diye çağırma işlemimiz tamam birde alt alt'a veri sayfasında mal cinsi yazan sütüna gelmesini istemiştim

Dosya ektedir.

İNDİS(data!E$2:E$100

formülü parçası olan bu bölümdeki kırmızı işaretli bölümleri değitirerek sizde istediğinizi yapabilirsiniz.

Örneğin buradaki E lerin yerine I yazarsanız istediğiz olur.

.

Ekli dosyalar

Geri