Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eklediğim dosya bana göre hatasız çalışıyor. Hata olduğunu, verileri göstermediğini söylediğiniz değeri girin hata yada eksik veri gösterdiği zaman o haliyle kaydetip foruma ekleyin ki hata nedir görebileyim ve ona göre müdahale edeyim.
Karşılığını bulamadığım için F sütuna formül yazmamıştım. Aynı formülü değiştirerek sizde yazabilirsiniz. Yada F sütununun ve boş kalan başka sütun varsa data sayfasına denk gelen sütun adlarını yazın ben ekleyim.
datadaki f sutunu datadaki I sutunu alt alta gelecek ve hattda datadaki 9 tane olabilir cinsler var ben örnek olsun diye 2 tane koymuştum gerisini kendim yapabilirim diye çağırma işlemimiz tamam birde alt alt'a veri sayfasında mal cinsi yazan sütüna gelmesini istemiştim
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.