- Excel Vers. ve Dili
- Excel-2007 Türkçe
Merhaba arkadaşlar
Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Büyük emeklerle yaptığım excel 2007 de yazdığım makroları içeren excel dosyasını artık açamıyorum.
Bilgisayara format atmam gerekti ve excel 2007 yi tekrar kurdum ve yedeklediğim dosyamı yeni excel 2007 de açmaya çalışınca ;
önce açılışta Visual Basic Not Found uyarısı ile karşılaşıyorum.
Ardından worksheet açılırken ikinci bir uyarı geliyor.
İçinde okunamayan içerik bulundu. Bu çalışma kitabının içeriğini kurtarmak istiyor musunuz? diye soruluyor.
Evet dediğimde Excel okunamayan içeriği kaldırarak veya onararak dosyayı açabildi uyarısı karşıma çıkıyor.
Visual Basic Projesi kayboldu deniliyor.
Onarımların listelendiği günlük listesini görüntüle dediğimde de;
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes" ?>
- <recoveryLog xmlns="http://schemas.openxmlformats.org/spreadsheetml/2006/main">
<logFileName>error011200_01.xml</logFileName>
<summary>'C:\Documents and Settings\Ahmet HASIM\Desktop\SOLVER-VISUAL.BASIC149.xls' dosyasında hata algılandı</summary>
- <additionalInfo>
<info>Visual Basic projesi kayboldu.</info>
</additionalInfo>
</recoveryLog>
Logu karşıma çıkıyor.
Arkadaşlar neden böyle oluyor; fikri olan hocalarım ve arkadaşlarım ne yapabileceğim hakkında tavsiyelerde bulunabilir misiniz ?
Teşekkürler
İyi çalışmalar
Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Büyük emeklerle yaptığım excel 2007 de yazdığım makroları içeren excel dosyasını artık açamıyorum.
Bilgisayara format atmam gerekti ve excel 2007 yi tekrar kurdum ve yedeklediğim dosyamı yeni excel 2007 de açmaya çalışınca ;
önce açılışta Visual Basic Not Found uyarısı ile karşılaşıyorum.
Ardından worksheet açılırken ikinci bir uyarı geliyor.
İçinde okunamayan içerik bulundu. Bu çalışma kitabının içeriğini kurtarmak istiyor musunuz? diye soruluyor.
Evet dediğimde Excel okunamayan içeriği kaldırarak veya onararak dosyayı açabildi uyarısı karşıma çıkıyor.
Visual Basic Projesi kayboldu deniliyor.
Onarımların listelendiği günlük listesini görüntüle dediğimde de;
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes" ?>
- <recoveryLog xmlns="http://schemas.openxmlformats.org/spreadsheetml/2006/main">
<logFileName>error011200_01.xml</logFileName>
<summary>'C:\Documents and Settings\Ahmet HASIM\Desktop\SOLVER-VISUAL.BASIC149.xls' dosyasında hata algılandı</summary>
- <additionalInfo>
<info>Visual Basic projesi kayboldu.</info>
</additionalInfo>
</recoveryLog>
Logu karşıma çıkıyor.
Arkadaşlar neden böyle oluyor; fikri olan hocalarım ve arkadaşlarım ne yapabileceğim hakkında tavsiyelerde bulunabilir misiniz ?
Teşekkürler
İyi çalışmalar