• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ctrl tuşu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z3U519
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007 2010
Arkadaşlar belli sutunları ya da belli satırları seçmek için ctrl ye basılı tutup mause ile tıklıyorum ama çoklu seçim yapamıyorum. Başka bir tuşla mı yapılıyor acaba? (excel 2007)

Ben denedim, yapıyor. (Ctrl tuşuna basılı tutup fare ile çoklu seçim yapmak.)

Arkadaşlar belli sutunları ya da belli satırları seçmek için ctrl ye basılı tutup mause ile tıklıyorum ama çoklu seçim yapamıyorum. Başka bir tuşla mı yapılıyor acaba? (excel 2007)

Eğer seçeceğin sütün veya satırlar farklı farklı yerlerde ise;
CTRL + MAUSE SOLTUŞ'una bas seçeceğin hücre veya satırın üstünde sürükle CTRL'yi basılı tut diğer seçeceğin satır veya sutunu işaretlemek için tekrar MAUSE SOLTUŞ'u ile o satır veya sutunu seçerek işlemini yapabilirsin.

hocam ben de excel 2010 kullanıyorum sayfayı koruma ya aldığımda tab tuşu ile hücreler arası gezinti yapamıyorum korumayı kaldırıyorum belirli aralık düzenle diyorum tekrar saydayı koru diyorum ama o belirlediğim alanda da da yani koruma sı olmayan alanda da tab tuşu nu kullanamıyorum 2007 ve 2003 excel de açıklamalar yapılmış sitede ama ben 2010 excelde bunun çözümünü bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

2010 versiyonunu kullanmadım bu yüzden birşey diyemeyeceğim.

Geri