• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Crtl + A yapınca butonlar kayboluyor

Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2016 TR
Home & Business
Merhaba arkadaşlar

Sayfaya buton ekliyorum sorun yok fakat çalışma sayfasındaki bilgileri ctrl + a yaparak hepsini seçmek istediğimde buton kayboluyor, tekrar eklemek zorunda kalıyorum bu neyden kaynaklanıyor

aynı şekilde makro çalıştırıyorum resimleri çekiyorum, ctrl + a yapınca resimlerden bir kaçı siliniyor, tekrar ctrl + a yapıyorum bir kaç tane daha siliniyor, tekrar yapıyorum aynı şey, azar azar gidiyor hepsi .)

Merhaba arkadaşlar

Sayfaya buton ekliyorum sorun yok fakat çalışma sayfasındaki bilgileri ctrl + a yaparak hepsini seçmek istediğimde buton kayboluyor, tekrar eklemek zorunda kalıyorum bu neyden kaynaklanıyor

aynı şekilde makro çalıştırıyorum resimleri çekiyorum, ctrl + a yapınca resimlerden bir kaçı siliniyor, tekrar ctrl + a yapıyorum bir kaç tane daha siliniyor, tekrar yapıyorum aynı şey, azar azar gidiyor hepsi .)

Merhaba

Nesne özelliklerinden; hücrelerle taşı ve boyutlardır seçeneğini kontrol ediniz.

denedim fakat yine de siliniyor siz de denediniz mi sayın hocam

. . .

Bu işlem
Sadece bir dosyanızda mı oluyor, yoksa yeni açtığınız bir excel sayfasında bile oluyor mu ?

. . .

Makro ile resimlerimi çekiyorum, tüm yazıları ve resimleri seçmek istediğim için ctrl+a yapıyorum ve resimler kayboluyor.

dosyayı farklı kaydedip normal excel dosyası olarak kaydediyorum, yine aynı şey oluyor sayın hocam

Merhaba,

CTRL+a tuşuna bir tanımlama yapılmış olabilir. Bunu kontrol ediniz.

Hayır Korhan bey, ilginize teşekkür ederim. Sonunda kendi kendime buldum.

Nesneyi kilitle, sayfayı koru.

Ama tabi bu sadece sorunumun bir kısmını çözümlüyor. Resimleri kilitleyince filtrelemeyi kullanamıyorum. Veriler sıralanıyor resimler sabit kalıyor.

Geri