• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Copy/Paste yaparken sayının farklı sembollere dönüşmesi?

Excel Vers. ve Dili
excel 2013
Arkadaşlar sorunu tam açıklayamadım belkide... uzun bir excel formu hazırlıyorum.. sürekli sayıları kopyala/yapıştır yapmam lazım..
fakat bazen sayılar "5,50953E+11
53072000
39021000
56050000
5,40233E+11
5,50922E+11" tarzında dönüşüyor ..
bende sürekli "hücre biçimlendir" > "özel" seçiyorum... böyle düzenliyorum... bu da zaman kaybı yaşatıyor.. çözümü bilen var mı?

2.sorunum : bu sayıların başında 0 sıfır varsa yine bu da olmuyor. aynı şekilde "hücre biçimlendir" > "özel" seçerek düzeltebiliyorum :( :( forumda inceledim denedm ama olmadı :( programsız bir çözümü var mı bunların?

yapıştırmak istediğin alanın tümünü önce ÖZEL yap,
sonra kopyaladıktan sonra "özel yapıştır" seçeneğini kullanarak "Değerleri" seçeneğini tıkla

yapıştırmak istediğin alanın tümünü önce ÖZEL yap,
sonra kopyaladıktan sonra "özel yapıştır" seçeneğini kullanarak "Değerleri" seçeneğini tıkla

sutunu ÖZEL yaptım.. özel yapıştır bastınktan sonra 4 seçenek açılıyor.. Unicode metin", "metin", "csv" gibi.. bunları seçiyorum yine 0 sıfır olmuyor başta.. ve farklı semboller halen çıkıyor :(

sen web sayfasından falan mı kopyalıyorsun değerleri?

benim söylediğim çözüm excelde kopyala-yapıştır içindi :(

önce worde yapıştırıp, wordde iken Stil NORMAL olarak ayarla. sonra excel'e yapıştırmayı dener misin?

önce worde yapıştırıp, wordde iken Stil NORMAL olarak ayarla. sonra excel'e yapıştırmayı dener misin?

öneriniz için teşekkür ederm fakat Word"u kullanmam bana zaman kayıp ettirecek maalesef :( bana Excel içerisinde net bir çözüm gerekiyor :( çünkü yapacağım doküman oldukça fazla.. 7bin maddelik..

Geri